Godišnji horoskop za 2021. za rođene u znaku Vodolije

Posao:

Vodolije su se ozbiljno uplašile ulaskom Saturna u njihov znak. Drage Vodolije, verujte mi, nemate mnogo razloga za brigu.
Koliko god naredna, 2021.godina bila komplikovana za vas, biće ovo i godina ozbiljnih promena.
Na trenutak će vam se činiti da ste se umorili od svih dosadašnjih poslova i svih saradnika koje srećete, pa ćete čak i na samom početku godine poželeti da date otkaz svima, čak i sebi ukoliko ste privatnik.
Baratanje brojevima i samim poslom vam i ne pada toliko teško, koliko ljudi koje srećete kroz posao, kao i svi njihovi profili i zahtevi. Priznajte, prošle godine, niste sreli ni jednu jedinu normalnu osobu na poslu.
Ako izdržite u februaru i ne lupite vratima pa završite sa svim poslovnim "mukama", več od kraja marta ulazite u daleko lakši period.
Tokom maja i juna, mnoge vodolije će završiti važno razdoblje vezano za njihove poslove i poželeti ili planirati, da čak i napuste državu u kojoj borave i nadju posao na nekoj "levoj lokaciji".
Kako god, početak jeseni vam donosi nove odgovornosti i stabilnije poslovno okruženje, ali na nekom potpuno novom mestu, ili sa potpuno novim ljudima. Ako u tom periodu, budete imali osećaj da ponovo "učite da hodate", verujte biće to na kraju - na vaše zadovoljstvo.
Ove godine zaboravite na rodjake, kolege, partnera - okrenite se prijateljima - oni su ključ u vašoj stabilizaciji na poslu. I to baš oni projatelji koje odavno znate.

Ljubav:

Ovo je godina završetaka vezano za vaš ljubavni život.
Ukoliko ste usamljeni računajte da će 2021.godina doneti veliku promenu kada se najmanje nadate. Tokom leta u vaš život može ući osoba sa velikom razlikom u godinama koja će vam naneki način potpuno promeniti dosadašnje životne smernice.
Ukoliko ste zauzeti, stare faze se završavaju, pa klimave veze, ili veze na daljinu, broje svoje zadnje dane.
Tokom januara i februara možete razmišljati šta u stvari dobijate ovom vezom, a i saznati nekoliko detalja o partneru koji vam se ni malo neće svideti.
Upravo ovo i može biti povod da se veza okonča najdalje do kraja leta.
Sa druge strane, pojava osobe koju poznajete preko prijatelja ili kao prijatelja, može vam se učiniti jako interesantno.
Vodolije koje su u braku imaju godinu koja će po svemu biti jako važna. Ukoliko ste mladja Vodolija ove godine se može govoriti o uvećanju porodice. Malo starije vOdolije će se otudjiti od partnera.
Ukoliko postoje uslovi, neke vodolije će konačno postati i bake /deke.

Zdravlje:

Problemi sa kardiovaskularnim smetnjama ove godine vas mogu mučiti više nego ranije. Proverite krvni pritisak i pokušavajte manje stresno da reagujete početkom godine i tokom leta.
Spavanje sa otvorenim prozorom ili duža šetnja ka poslu ili jednostavno šetnja kućnog ljubimca mogu vas preporoditi.