• AstroMedicina 


  • NAPOMENA
    Ako ne mozete da preuzmete odgovornost za posledice svojih saveta, bolje je da se ne bavite Astromedicinom. Ako niste lekar po profesiji, moracete da se dobro pripremite i obrazujete citanjem obimne medicinske literature, ali i to nije dovoljno. Problemi lecenja se drasticno razlikuju od onoga sto radi astrolog tokom konsultacije sa klijentom. Astrolozi daju savete, a klijenti to prihvataju kao savete za promenu nacina zivota. Neki put ce medicinski astrolog biti sasvim konkretan i predlozice nosenje odredjenih kristala, boja, aromaterapiju, upotrebu homeopatskih lekova i dr. Sve to i dalje ostaje na nivou informacije, jer se profesije medicinskog astrologa i lekara ne smeju mesati. Medicinski astrolog ne leci, klijent nije i pacijent, osim ako medicinski astrolog nije i lekar, ili eventualno homeopata; niti je medicinski astrolog iscelitelj: on samo daje visokokvalifikovanu prognozu losih uticaja koji su se vec ispoljili kao bolest pa ce se ako se ne preduzmu nikakve mere i dalje ispoljavati kao bolest, sa eventualnim sve tezim posledicama. Medicinski astrolog poseze za svim astroloskim tehnikama i metodima iz kojih se nesto moze dokuciti o prirodi bolesti. On mora, pre svega, biti kompetentan astrolog, poznavati siroku lepezu astroloskih tehnika i primenjivati ih na dobrobit klijenata i njihovog zdravlja. Posto daje savete o lecenju ali sam ne leci, trebalo bi i da je povezan sa lekarima i isceliteljima, da zna njihove horoskope i da analizom uporednih horoskopa odluci koga bi pacijent dalje trebalo da vidi. Isto tako, nije svejedno sa kime se zivi. Osobe sa kojima se zivi prenose svoju energiju i -- neki put lece, a neki put i potpomazu ili pospesuju oboljenje. Isto vazi i za zemlju u kojoj se zivi.
    Podaci dostupni na ovim stranicama ne mogu, niti teze za tim da budu zamena za lekarski pregled. Autor nije i ne moze biti odgovoran za provizorno postavljenu dijagnozu i lecenje zasnovano samo na osnovu podataka dostupnih na ovim stranicama. Brigu za vlastito zdravlje uvek poverite Vasem lekaru. Dajte lekaru ideju – ne dijagnozu.
  •  

  •  

 

 

 

 

 

Jovana Lučić Gajić je rođena u Beogradu 1974.godine. Živi i radi u istom.
Od 1993. do 1997. uredjivala je astrološku emisiju "Noć sa astrologom" na beogradskim radio stanicama. Od 1998. do 2008. je predavala astrologiju na beogradskom univerzitetu "Đuro Salaj". Od 2008. godine do danas predaje u svojoj školi "JovanaL27". 
Autor je pet zbornika radova, piše i objavljuje tekstove za časopise i ima redovne astrološke emisije na Televizijama u regionu.  
Sa klijentima uživo ili skypeom radi utorkom i četvrtkom.

e-mail: jovanalg@yahoo.com
mob/viber: +381 61 195 0953 
skype: joanna.lucic.gajic