Dobrodošli na zvaničnu stranicu astrologa Jovane Lučić Gajić
e-mail: jovanalg@yahoo.com, skype: joanna.lucic.gajic

Nedeljni horoskop od 01. maja 2017.god. 

piše: Jovana Lučić Gajić, tekst objavljen: aprila 2017.godine /
sponzor rubrike: Beauty Clinique - Klinika za lepotu i Tao Tao medenjaci i popsi


Ovan:
Posao: na trenutak izgubljeni optimizam i gomila ideja se vraćaju u vaš poslovni život. Pripazite samo da u ovoj nedelji ne donesete brzoplete odluke zbog kojih ćete se kasnije kajati. Neke stare poslovne ideje ili prilike će se vratiti i otvoriće vam velika vrata za zaradu. Ukoliko je moguće da svoje usluge ponudite putem interneta ili prijatelja, sada je pravo vreme. Finansije se pobodljšavaju od srede, 03.maja.
Ljubav: Venera se vratila u vaš znak i sada je vreme da popravite sve nesuglasice koje danima unazad imate sa partnerom. Mnogi slobodni Ovnovi koji isšekuju poziv od strane voljene osobe od polovine nedelje imaju iznenadjenje, naravno pozitivno. Ukoliko ste izgubili strpljenje, nova osoba vam se pojavljuje krajem nedelje, bar kroz kontakt, pa ćete vikend dočekati euforično.
Zdravlje: manje oscilacije u krvnom pritisku. 


Bik:
Posao: planirate million stvari i ništa ne završavate do kraja, što je i očekivano jer tranzitni Merkur ide kroz vaše dvanaesto polje i retrogradan je. Pomalo ste rastrojeni i zaboravni. Pripazite na vanredne troškove oko kuće i decei vraćajte dugove koji su se nagomilali oko tekućih računa. Materijalne prilike će u većoj meri sada zavisiti od drugih ljudi, pa ukoliko budete, tokom nedelje, morali opet da pozajmite novac, to negde i zapišite, da se ne dogodi da još jedan dug zaboravite. Finansije su podložne većim kolebanjima.
Ljubav: Mladja osoba koju ste zaboravili se polako vraća u vaš život, i vi to pokušavate da sakrijete ili od okoline, ili od druge strane. Sada ste opterećeni finansijama pa je ljubav na drugom mestu, a nervoza koju pokazujete u odnosu sa trenutnim partnerom (ukoliko ste zauzeti) je samo posledica nagomilanog nezadovoljstva.
Zdravlje: Ukoliko imate hronicne tegobe sa visokim krvnim pritiskom, uzimajte terapiju na vreme. Moguće su i prolazni problemi sa grlom.


Blizanci:
Posao: neko je preneo informaciju, koju možda niste hteli da kažete bivšem poslodavcu ili kolegi, pa očekujte manji problem početkom nedelje. Pasivna stanja najmanje volite, a sada ste i bez novca i bez poslovnih konkretnih predloga. Sve stagnira, bar do četvrtka. Pripazite na saobraćaj I dokumentaciju. 
Ljubav: Neraspoloženi ste i nemate volju za komunikacijom sa partnerom. Povukli ste se i čekate pravi trenutak da odlučite o budućnosti zajedništva. Usamljeni Blizanci razmišljaju o osobi koju često sreću preko posla, a koja je prijatelj, možda baš sa njihovim kolegama. 
Zdravlje: Disajni organi su vam razdraženi, moguće da na nogama „nosite“ prehladu.


Rak: 
Posao: Konstanti nesporazumi sa kolegama isključivo dolaze zbog vaše neobuzdane potrebe da se kaže “istina” ili bar ono što vi osećate kao istinu. Pokušajte da ne vraćate komunikaciju na situacije iz prošlosti i trudite se da povratite vašu poznatu efikasnost. Nemate vi sad problem sa radom, imate problem sa okruženjem koje je odavno postalo neorganizovano. 
Ljubav: Početak nedelje nosi burnije emocionalno reagovanje nego inače. Venera se vratila u znak Ovna, pa ste nervozniji i malo po malo ulećete u konfliktne situacije sa prijateljima pokušavajući da štitite voljenu osobu. Krajem nedelje videćete da je svaki vid komunikacije sa partnerom, ustvari bio samo u vašoj dobroj nameri da pomognete, dok se druga strana nećka šta će dalje sa vama. Sada se savetuje mir i izlazak iz svakodnevnog klišea.
Zdravlje: Prolazna prehlada i upala bešike.

Lav:
Posao: puni ste ideja koje podrazumevaju prijatelje ili grupe i prosto ne znate gde bi pre. Kako da vam je neko prošle nedelje samo "upalio svetlo" i da sada ideje "pljušte same od sebe". Kako god, ovo je nedelja u kojoj možete očekivati veliki poslovni progres (naročito od 03.maja) i možda čak i veliku promenu u postojećoj profesiji. Novac dolazi, ali sa njim i završetak nečega što ste započeli pre možda nedelju - dve.
Ljubav: nekom se baš baš dopadate, i ista ta osoba ne preza ni da vam to direktno kaže. Vi na žalost, trenutno imate "pametnija" posla, i orjentisani ste ka radu i planiranju recimo još jednog mini odmora. Šteta. Ukoliko ste zauzeti, osećate da je vreme da rasčistite sa starim problemima i konačno odlučite da krenete dalje. Usamljeni Lavovi su nedostižniji nego ikad, osobi koja bi ponudila više nego što se nadate. Otvorite oči, dolazi vam neko sa puta.
Zdravlje: prolazni problemi sa stomakom.

Devica: 
Posao: Došlo je vreme da i vi povratite finansije i konačno okrenete novi list na poslu. Ove nedelje očekujte i dodatne motivacije, naročito ako pored redovnog imate i dodatni posao. Ukoliko se bavite finansijama ili administracijom, čak i edukacijom, moguće su i neprijatne promene na poslovnom planu praćene ultimatumom za napredovanje.  
Ljubav: Ukoliko ste usamljeni, ove nedelje maštarite o nekoj "dalekoj" osobi, prepuštate se trenutku, pa oni mladji, za čas mogu biti zaljubljeni, u onog koji im objektivno može doneti samo suze. Starije Device su kritički raspoloženi prema partneru i koliko još sredinom nedelje, ako treba i na silu, će se vratiti na razgovor koji su trebali još zimus da obave.
Zdravlje: mučnina.


Vaga:
Posao: Troškovi poslovanja i privatnog života postaju nekontrolisano visoki I koliko god novca da dodje plaćanja dugova će biti neizbežna, bar do četvrtka. Ipak, poslovi polako stizu početkom nedelje, a i novac, na koji ste možda i zaboravili. Ipak, teret neizvesnosti je pred vama, pa ozbiljno razmišljate šta ćete dalje na poslovnom planu. Vage koje su u potrazi za poslom, ove nedelje, imaju šansu da istupe javno, bez obzira da li im taj vid stresa sada treba ili ne, i reše poslovni problem.Ukoliko se bavite nekim kreativnim poslom, spremajte se za dobru ponudu koju ne bi trebalo da odbijete.
Ljubav: Dopadate se osobi od koje ste kilometrima udaljeni, mada njen pomalo agresivan stav i nepredvidljivo ponašanje mogu da vas umore sredinom nedelje. Ako ste samo "prijatelji" dajte prvi znak. Kako god, Venera se vraća u vaše polje odnosa, dok tranzitni Mars šeta po vašem devetom polju. Ako isključite konstantnu kritiku na račun osoba koje vam se udvaraju, napravićete odličnu selekciju i biti pozitivno iznenadjeni već naredne nedelje nečijom promenom plana i dolaskom.
Zdravlje: Odmarajte za praznike i opustite se. Vi ste hronično neispavani.


Škorpija
Posao: nedelja neizvesnosti, sukoba i finansijskog stresa je pred vama - tranzitni Mars je ušao u vaše osmo polje. Ukoliko ste zaposleni, atmosfera na radnom mestu postaje "pregrejana" a vaš prag tolerancije nizak. Pripazite da ne dodjete u situaciju da zaratite sa saradnicima(kolegama) oko sitnice sredinom nedelje. Ukoliko ste ne zaposleni, ovo je nedelja za razmišljanje i mirovanje, nikako za inicijativu.
Ljubav: učestali konflikti sa partnerom oko njegove pasivnosti i filozofiranja vam već duže vreme nameću dilemu sta ćete dalje. Najradije bi ga dobro postrojili i po kratkom postupku rešili problem. ipak, previše energije koje oduzima posao, ne ostavlja mnogo prostora (a ni snage) za ljubavna prepucavanja. Ukoliko ste usamljeni, zainteresovali ste nekog sa puta ko samo radi i radi i radi. Budite odredjeniji, počinjete da stavljate utisak da bi se samo družili.
Zdravlje: pad imuniteta.

Strelac:
Posao: Koliko god se trudili da stvari dovedete do perfekcije, niko to niti vidi niti ga zanima, a vi ste ljuti I potišteni, ali ništa I nije sad u vašim rukama. Trudite se da ipak, igrate fer, i ne pokazujete ogorčenost. Osmeh vam lepo stoji i ove nedelje, pa ako ste u potrazi za poslom, koristite ga kao najveći adut. Nezaposleni Strelčevi, baš sada mogu dobiti priliku za honorarni posao. Ukoliko ste pod nekom vrstom ugovora, ove nedelje, tranzitni Mars iz znaka Blizanaca može prekinuti dogovor, vašom inicijativom ili naglom odlukom poslodavca.
Ljubav: Suviše emocija i vremena trošite na nekog ko nije vredan vašeg strpljenja, dok se neka stara osoba povratkom venere u vaše polje ljubavi, vraća u vaš život. Početkom nedelje iskoristite priliku za poznanstvo sa interesantnom osobom preko sporta ili na izletu. 
Zdravlje: prolazni bol u kolenima ili zglobovima. 


Jarac: 
Posao: Tokom nedelje, sve ukazuje na osećanje nesigurnosti і neispunjenosti u vezi sa materijalnim dobrima і vrednostima uopšte. Ovaj osećaj može postojati bez obzira na količinu novca і veličinu poseda, koji posedujete. Ipak, vi zadržavate svoju ozbiljnost i pored svih vanrednih troškova idete dalje. Stariji pripadnici ovog znaka razmišljaju o kreditu narednih dana i o ulaganju u dom ili pokretnu imovinu. Od srede se velika većina administrativnih stvari sredjuje ali i dogovor koji pokušavate da napravite sa ukućanima vezan za finansije.
Ljubav: Problemi u partnerskom životu sada imaju dublju pozadinu і ukazuju na potisnuta і neprijatna iskustva, iz prethodnog perioda. Bilo kakva rasprava sa voljenom osobom, neće promeniti stvari. Čekamo vikend. Mladji pripadnici ovog znaka tokom vikenda baš mogu da upoznaju interesantnu osobu, na žalost, iz drugog grada, pa prostorna distanca može pokvariti planove.
Zdravlje: respiratorne tegobe.

Vodolija:
Posao: Pripazite se kontinuiranih stresova u porodici, koji mogu narušiti poslovnu produktivnost. Na ivici ste da odustanete od svega, bar iz inata, najbližima koji vas okružuju i naravno, krive za svaki lični promašaj. Ukoliko se bavite privatnim poslom ili trgujete nepokretnostima, čeka vas nedelja pozitivnog iznenadjenja. Od srede se Merkur ispravlja pa očekujte i konačni kraj administrativnih ili dogovornih teškoća.
Ljubav: Potrebna vam je pažnja, nežnost i vernost. Partner vas stimuliše da se bar u drugoj polovini nedelje osećate zadovoljnom/zadovoljnim, da bi vas krajem nedelje, umorio posesivnošću. Usamljene Vodolije imaju osećaj da su oduvek lepak za depresivne osobe. 
Zdravlje: Tokom nedelje moguće su prolazne glavobolje i problemi sa kostima


Ribe:
Posao: Čini se da ste ove nedelje pomalo otsutni na poslovnom planu. Novine koje su se dogodile mimo vašeg znanja prethodne nedelje, ozbiljno su poremetile vaše planove. Ipak, vi ste rodjeni kreativac i znate sa ljudima pa nadredjeni to poštuju i ne zameraju vam prolazne ludorije. Ukoliko ste nezaposleni, šansa za posao preko prijatelja kreće sredinom nedelje, koristite je. E sad, šta vi radite sa finansijama, ko sve vama duguje i kome vi dugujete, to samo vi znate, ili možda i ne? 
Ljubav: Neko vas je podsetio na period kada ste baš bili srećni i zadovoljni. Susret sa osobom iz prošlosti menja emotivni status.
Zdravlje: Problemi sa probavom i vrtoglavicom.
Jovana Lučić Gajić je rođena u Beogradu 1974.godine. Živi i radi u istom.
Od 1993. do 1997. je uredjivala emisiju "Noć sa astrologom" na beogradskim radio stanicama. 
Od 1998. do 2008. je predavala astrologiju na beogradskom univerzitetu "Đuro Salaj".
Od 2008. godine do danas predaje u svojoj školi "JovanaL27". 
Autor je pet zbornika radova, piše i objavljuje tekstove za časopise i ima redovne astrološke emisije na Televizijama u regionu.  
Sa klijentima uživo ili skypeom radi utorkom i četvrtkom.

e-mail: jovanalg@yahoo.com
mob/viber: +381 61 195 0953 Tao Tao medenjaci i popsi

besplatna dostava za teritoriju BeogradaEpilacija po ceni depilacije!

Paket 6 tretmana x 2000 dinara.
Ovo je prilika da docekate leto bez malja.
Vise o epilaciji mozete pogledati na www.nega.rs
Akcija vazi do 15. 05. 2017.godine