• Nedeljni horoskop od 22.oktobra 2018.godine

  piše: Jovana LG Bogoslovov , tekst objavljen oktobra 2018.godine
  sponzor rubrike: www.astrousluge.com 
  e-mail: jovanalg@yahoo.com, skype: joanna.lucic.gajic; viber/mob: +381 61 195-0953


 • Ovan:  
  Posao: obaveze su se nagomilale, a vas kao da mrzi da sednete i počnete da radite. Sada je najteže sesti. Radije bi sa kolegama, recimo, otišli na piće, ili trošili vreme na ukućane. Kako god, koliko god bila teška nedelja, prevashodno na energetskom planu, kraj nedelje nosi zadovoljstvo i poslovno rasterećenje.
  Ljubav: Za sada se samo družite sa osobom koja vam se dopada. Čak i da ste zauzeti, neko se u vaš život vraća kao prijatelj, I ukoliko ne pripazite, bićete meta zavodjenja od strane osobe koju smatrate pravim prijateljem. Pa, to i nije tako loše, zar ne?
  Zdravlje: prolazne tegobe sa cirkulacijom i ramenim delom kičme.

  Bik:   
  Posao: Poslovna situacija je i dalje nestabilna i neizvesna. Organizacija vam sada neće biti jača strana. Dogovori koje ćete imati u tajnosti mogu uroditi plodom, samo ako budete strpljivi i ako ne budete pričali svima o vašim dogovorima. Za sve to se budete dogovarali u ovom periodu biće potrebno dosta vremena da se realizuje. Finansijska situacija je nestabilna, ne znate kako da zaustavite odliv novca.
  Ljubav: Trenutno imate veliku potrebu za slobodom, ne možete da podneste da vam bilo ko nameće svoju volju. Želite promenu u partnerskom odnosu, pa su moguće varnice i kratkotrajni sukobi. Isplivaće na površinu mnoge stvari koje ste potiskivali, imajte na umu da je to jedini način da stavite tačku na nezadovoljstvo koje vas dugo muči.
  Zdravlje: Prekontrolišite krvni pritisak.

  Blizanci:  
  Posao: kao da morate, tokom predstojeće nedelje, radićete dva do tri puta istu stvar. Pripazite se takozvanih prijatelja na poslu. Šta god da vam nadredjeni kažu tokom predstojeće nedelje, protumačićete pogrešno. Izmorio vas je prethodni period, i sada ste spremni samo za povlačenje. Novac kasni i počinjete ozbiljno da se nervirate! Samo polako, proćiće i ova nedelja.
  LJubav: razvijate planove sa partnerom i jedva čekate trenutak da sa voljenom osobom pobegnete od sveta. Na zalost, odmor je odavno prošao, a naredni treba da se sačeka.
  Zdravlje: kijavica
 • Rak:   
  Posao: Ove nedelje se potpuno okrećete poslu. Postajete po malo nepoverljivi prema saradnicima. Istražujete nove mogućnosti koje vam se javljaju u toku ove nedelje. Ako ste nezaposleni u toku ove nedelje ćete dobiti neobičnu ponudu za posao, koju ne treba da odbijete, posebno ako je vezana za strance i putovanja. Finansije su vam u blagom porastu. 
  Ljubav: Moraćete da objašnjavate partneru mnoge stvari, iako bi situacija trebala biti suprotna, pa i da branite neka vaša prijateljstva. Partner će biti svojeglav i promenjivog raspoloženja, pa ćete bežati u posao i svakodnevne obaveze. I sami ste skeptični prema partneru, pa je nepoverenje obostrano. Slobodne Rakove može privući zauzeta osoba sa kojom komuniciraju neko vreme.
  Zdravlje: Nervoza i problemi sa disajnim putevima.
 • Lav:
  Posao: Energija vam je promenjiva i osciliraće u toku cele nedelje. Planove i dogovore koje imate u vezi posla ćete sporo rešavati. Pripazite na papirologiju, malo ste dekoncentrisani, pa su moguće greške. U kuću vam do kraja nedelje pristiže manja količina novca.
  Ljubav: Strasti se i dalje ne smiruju. Direktni i otvoreni sukobi su izvesni u ovom periodu, ne želite da vam niko prebacuje i stvara osećaj krivice, pa ćete stati iza svojih dela. Pazite da ne preterate u burnim reakcijama i prihvatite deo odgovornosti koju partner očekuje. Ako ste slobodni ovo je period koji vam može doneti kratkotrajnu avanturu ili flert.
  Zdravlje: bolovi u grudnom košu su posledica stresa.
 • Devica:   
  Posao: početkom nedelje budite na oprezu, mogući su veliki problemi u poslu, kao i da budete žrtva neke obmane. Ograničite svoje poverenje samo na proverene ljude. Imaćete možda i želju da se upustite u neku rizičnu finansijsku kombinaciju koju bi trebalo da izbegnete. Zadovoljite se manjim novčanim dobitkom, a krupne odluke ostavite za narednu nedelju. 
  Ljubav: zbunjuju vas postupci nekog do koga vam je stalo, nije vam jasno da li je ta osoba iskrena ili je samo rastrzana, pa zbog toga deluje odsutno i nepredvidivo. Vaše emotivno stanje je u blagim oscilacijama, pa ste osetljiviji nego inače. Ako ste zauzeti, bavite se nebitnim stvarima i sitnice vam kvare odnos, koji sada može da bude više nego dobar.
  Zdravlje: crevna infekcija.

 • Vaga:  
  Posao: čini se da ste ove nedelje pomalo otsutni na poslovnom planu. Novine koje su se dogodile mimo vašeg znanja prethodne nedelje, ozbiljno su poremetile vaše planove. U ponedeljak i utorak ne preduzimajte ništa na poslovnom planu! Krajem nedelje, će mnoge nesuglasice biti razjašnjene i bez vase “borbe”.
  Ljubav: povređeni ste i mislite da postojeći partner ne pokazuje dovoljno interesovanja. Neko vas je podsetio na period kada ste baš bili srećni i zadovoljni. Susret sa osobom iz prošlosti krajem nedelje menja emotivni status ili bar donosi ozbiljan disbalans.
  Zdravlje: problemi sa probavom

 • Škorpija:   
  Posao:  Taman prikupite neki novac, iste sekunde ode na nepredvidjene situacije na poslu.  Stižu vas računi koje morate sami da  rešite. Ipak, imate podršku prijatelja na koje najmanje računate. Osećaj progona i pritiska na poslu raste a vaš prag tolerancije rapidno pada.
  Ljubav: Senzualnost i pojačan libido obeležiće nedelju pred nama. Ljubav na putu, sa puta, ili sa osobom iz drugačijeg kulturološkog okruženja može biti snažan stimulans da se konačno rešite starih, pre svega životnih teskoba i krenete dalje daleko optimističniji nego što ste sada.
  Zdravlje: kičma i krvni pritisak su osetljivi.

 • Strelac:  
  Posao: tokom naredne nedelje prodirete u namere kolega і možete doći u situaciju da baratate poverljivim informacijama poslovne prirode. U petak do vas dolazi vest koja otkiva zakulisane radnje na postojećem radnom mestu. Zakonska pitanja će zahtevati vašu pažnju. Ne potpisujte nista!
  Ljubav: mladji pripadnici ovog znaka, tokom nedelje osećaju pravo budjenje emocija prema novoj osobi, koja se nenadano pojavila u njihovom životu. Ipak, poziv kasni. Pre nego sto izgubite strpljenje, proverite dva puta, poruke ili evidenciju poziva. 
  Zdravlje: bolovi u grlu

 • Jarac:   

  Posao: analizirate ponašanje ljudi od kojih tražite uslugu bilo kog tipa, ili nadredjenih, i sve što možete da zaključite je  da  su  vam se popeli  na  „glavu“ izmišljajući  razloge da vas  „pozovu sutra“ ili  da vas jednostavno  ostave  na  miru.  Postajete  preosetljivi  na  poslovne  saradnike,  i  razmišljate  o  potpunoj promeni  posla.  Finansije  dolaze  ali  je  prisutna  sklonost  i  ka  neumerenom trošenju  na  svakodnevne račune.
  Ljubav: neko od prijatelja bi vam rado pomogao i zaustavio „prazninu“ na vašem ljubavnom planu, samo još  vi  da  prihvatite.  Razmišljate  o  nekom  iz  prošlosti,  i  bez  obzira  koliko  želite  da  napravite  „korak unapred“, misli su vam zarobljene u prošlosti. Povlačite se i baš vam prija tišina.
  Zdravlje: imunitet je oslabljen, pripazite na respiratorni trakt.

 • Vodolija:  

  Posao: krajem prošle nedelje ste brinuli zbog novca. Sada planirate ozbiljne poslove već od početka nedelje i nekako ste odlučili da sredite svoje finansijsko stanje. Dobre vesti od saradnika sredinom nedelje. Koliko god vremena imali na raspolaganju, tokom predstojeće nedelje, stalno ćete negde kasniti, gubiti papire, zaturiti vozačku dozvolu i sl. Polako. Sedite, i prvo smislite šta ćete narednog dana raditi, pa tek onda stupajte u akciju.
  Ljubav: osoba sa kojom ste prekinuli kontakt bez ikakvog objašnjenja, intenzivno razmišlja o vama. Razmena stavova i verbalna razmena emocija krajem nedelje učiniće vas zadovoljnijim nego ikad.
  Zdravlje: prolazne migrene

 

 • Ribe:   
  Posao:  iako  stvari  i  ne  napreduju  tako  kako  ste  vi  očekivali,  neki  „đavo“ vam  ne da da  obuzdate optimizam. Imali  ili  nemali posao, vi sada već, jednostavno znate da ćete za koji dan, biti svoj na svome, pa se ne uzbudjujete toliko oko stvari oko kojih vaša okolina drami. Recimo oko računa.
  Ljubav: partner nije spreman da vas podrzi i razume, i prebacuje vam zato sto ste previse okrenuti sebi i svojim potrebama. Ako primetite udaljavanje sa njegove strane, pokazite mu malo vise paznje i emocija da vaš odnos ne bi trpeo.
  Zdravlje: blaža vrtoglavica
 •  

 •  


Call Centar Jovane LG Bogoslovov

 

Usluge provajdinga telefonskog i SMS savetovanja Call Centra Jovane Lučić Gajić, obezbeđuje OneClick Solutions d.o.o.
Usluge se mogu koristiti samo pozivanjem telefonskih brojeva ili slanjem SMS poruke na komunicirane brojeve sa dodatnom vrednošću za te svrhe. 
Usluge mogu koristiti samo osobe starije od 18 godina.
Pozivanjem brojeva telefona, odnosno slanjem SMS poruke na komunicirane brojeve za Usluge slažete se sa ovim uslovima. 
Korisnik nakom upućivanja SMS poruke na komunicirani broj sa dodatnom vrednošću, pristaje da bude tarifiran u iznosi koji se jasno komunicira uz uputstvo za SMS korišćenje usluge.
Nakon upućivanja SMS poruke Pružaocu usluge, korisnik će dobiti odgovor na svoj upit u razumnom roku. 
Strogo je zabranjeno u SMS porukama koje se upućuju Pružaocu usluge koristiti termine koji se odnose na vređanje po rasnoj, nacionalnoj, verskoj i drugim osnovama.

Zahvaljujem na razumevanju,
Jovana LG Bogoslovov

 

 • Na vaše poruke odgovaraju kolege iz Call Centra, i Jovana kada prethodno najavi isto. 

  ZA VISE PITANJA i REKLAMACIJE POZOVITE +381 11 2073 010. Kontakt email za reklamacije: office@fonlider.rs

  MOLIM VAS POSTAVITE SAMO JEDNO PITANJE, JER U SMS ODGOVORU NEMA DOVOLJNO PROSTORA ZA VISE PITANJA.

Za poruke iz Srbije:
Pošaljite JOVANA napravite razmak, upišite datum, mesto i vreme rodjenja, konkretno pitanje i pošaljite na 1298.
Cena poruke je: MTS - 183,60 din, Telenor 183,60 din, VIP 183,48 din (porezi su uključeni u cenu).
Slanjem poruke na 1298, korisnik jednom nedeljno dobija astrološku prognozu (po ceni od 120 dinara za sve tri mreže, porezi su uključeni u cenu). Ukoliko korisnik ne želi da dobija nedeljnu astrološku prognozu može se odjaviti slanjem teksta STOP na broj 1298. Cena odjave je Telenor 3,6 din, VIP 3,48 din, MTS 15,60 din sa porezom.


Za poruke iz Makedonije :
Pošaljite JOVANA napravite razmak, upišite datum, mesto i vreme rodjenja, konkretno pitanje i pošaljite na
141999
Cena poruke 106,2 MKD sa pdv-om.


Za poruke iz Hrvatske :
Pošaljite JOVANA napravite razmak, upišite datum, mesto i vreme rodjenja, konkretno pitanje i pošaljite na
888999
Cena poruke je 12 KN sa pdv-om

 

Za poruke iz Bosne :
Pošaljite JOVANA napravite razmak, upišite datum, mesto i vreme rodjenja, konkretno pitanje i pošaljite na
091810109

Cena poruke je  2,34 KM sa pdv-om

 

Za poruke iz Crne Gore:
Pošaljite JOVANA napravite razmak, upišite datum, mesto i vreme rodjenja, konkretno pitanje i pošaljite na 
14564
Cena poruke je 1,50 EUR


Sinastrija - uporedni horoskopi

piše: Jovana Lučić Gajić, tekst objavljen u Astrologos časopisu, maj 2013.godine

Jupiter partnera na vašoj Veneri nikada nećete zaboraviti. Taj neopisiv osećaj lakoće, euforije i širenja emocija i sreće čim se druga strana nadje u vašoj blizini.  Saturn je “stari lisac” koga se treba kloniti! Učitelj, svakako, al ii onaj koji će dati lekcije koje nam možda i nisu uvek potrebne. Ovo je bar lako. Pogledajte gde vam je Venera i izbegavajte generaciju koja ima Saturna u znaku u kome se nalazi vaša Venera.... pročitaj tekst