• Dnevni horoskop za 28.februar 2018.godine

  e-mail: jovanalg@yahoo.com, skype: joanna.lucic.gajic; viber/mob: +381 61 195-0953
  tekst objavljen 27.02.2018.godine  Ovan (21.03. - 20.04.)
  Danas vas očekuje toliko posla da ćete imati najmanje vremena za razmišljanja o novcu, koji sad odlazi na zaostale račune. Prijatne vesti od voljene osobe (ili simpatije) stižu sa puta. Neko je zainteresovan za vas. Pripazite na prolaznu prehladu

  Bik (21.04. - 21.05.)
  Opterećenje kućom, decom i porodicom, umanjiće radnu efikasnost danas. Investiranjem na popravke u domu ili nekog od članova porodice možete ostati bez sigurnog "šteka". Ljutite se na partnera i on danas ispašta za sve što drugi skrive. Nedostaje vam pažnja i osećaj sigurnosti. Prolazni bolovi u stomaku.

  Blizanci (22.05. - 21.06.)

  Nervoza i užurbanost, mogu upropastiti većinu važnih poslovnih planova. Čuvajte se u saobraćaju. Ne pozajmljujte novac, jer su male šanse da ga vratite u skorijem periodu. Ukoliko ste u vezi ili braku, partner će osigurati osećaj sigurnosti kako materijalne tako i emocionalne. Respiratorne tegobe i alergijske reakcije

   

  Rak (22.06. - 22.07.)
  Napeti ste i razdražljivi. Osećate da već duže vremena trpite neprestalne blokade. Pokušavate da se na bilo koji način osamostalite na poslu, ali sada nije vreme za promene. Veliki troškovi, manjak prihoda. Zahladjenje odnosa na partnerskom planu. Osećaj usamljenosti. Slobodnim predstavnicima ovog znaka interesovanje za osobu iz komšiluka ili neposredne okoline. Tokom dana moguće su prolazne glavobolje.

   

  Lav (23.07. - 22.08.)
  Imate gomilu planova i već prepodne pokušavate da ih realizujete. Ipak, imajte na umu da većina poslovnih zamisli ne zavisi od vas. Ne budite toliko galantni prema saradnicima. Razmišljate o nekom iz prošlosti. Pripazite na nizak pritisak.

   

  Devica (23.08. - 22.09.)
  Tokom dana nervoza doseže kulminaciju. Preosetljivi ste i bliskoj okolini stalno na usluzi. Pripazite na konstantne greške koje se dešavaju. Sada vam se čini da šta god da radite niko ne vidi. Pogrešan instikt pri odabiru partnera, učiniće vas melanholičnim tokom dana. Moguć je prolazni problem sa probavom.

   

  Vaga (23.09. - 22.10.)
  Koliko god budete držali distancu javljaće se kolege iz "prošlosti". Osećaj skučenosti, nervoza, čak i plahovitost, mogu vas navesti na seriju ishitrenih izjava koje drugi mogu pogrešno tumačiti.   Iznenadjenje od osobe koja vam se dopada već duže vreme ulepšaće ipak dan. Prolazna upala bešike

   

  Škorpija (23.10. - 21.11.)
  Danas će snažno biti izraženi stavovi "za i protiv" na poslovnom planu. Ne ulazite bez potrebe u sukobe. Emocionalni zanos i ljubavna konfuzija su aktuelni. Pokušavate da igrate na kartu ljubomore ili preispitujete greške iz prošlosti? Hroničan umor.

   

  Strelac (22.11. - 21.12.)
  I dalje optimistično ulažete u poslovne projekte. I treba tako...sada i ako ne vidite konkretne rezultate, biće ih za koji dan. Razdražljii ste i spremni na sukob sa voljenom osobom, nekim iz prošlosti ko vam još uvek "drži pažnju".  Pripazite na upalu mišića.

   

  Jarac (22.12. - 20.01.)
  Sve je stalo i stoji. Razmišljate o potpunoj promeni kako poslodavca tako i poslovne orjentacije. Nije vreme za promene, polako... Finansije stagniraju, vezan je kajiš. Sada privlačite pažnju suprotnom polu i imate priliku da iz korena menjate svoj život. Prolazna kostobolja

   

  Vodolija (21.01. - 19.02.)
  Planovi kao da su pali u vodu, a vi ste razapeti na sve strane. Koncentrišite se na realno i moguće, pa rezultati neće izostati. Radije bi da se družite nego da razmenjujete emocije. Ipak, vas ne mogu da ne primete osobe drugog pola. Pripazite na vrtoglavicu i bol u vratu.

   

  Ribe (20.02. - 20.03.)
  Ko god da pokuša da vam da savet, sve shvatite pogrešno. Polako, suviše se rasipate i trošite energiju na nevažne poslove. Osećate se  hronično usamljeno. Kako god bilo teško sada, izbegavajte vraćanje na osobe iz prošlosti – naročito one zauzete.
  Pripazite se povreda nogu  Jovana Lučić Gajić 
  je rođena u Beogradu 1974.godine. Živi i radi u istom.
  Od 1993. do 1997. je uredjivala emisiju "Noć sa astrologom" na beogradskim radio stanicama. 
  Od 1998. do 2008. je predavala astrologiju na beogradskom univerzitetu "Đuro Salaj".
  Od 2008. godine do danas predaje u svojoj školi "JovanaL27". 
  Autor je pet zbornika radova, piše i objavljuje tekstove za časopise i ima redovne astrološke emisije na Televizijama u regionu.  
  Sa klijentima uživo ili skypeom radi utorkom i četvrtkom.

  e-mail: jovanalg@yahoo.com
  mob/viber: +381 61 195 0953
   

  Sinastrija - uporedni horoskopi

  piše: Jovana Lučić Gajić, tekst objavljen u Astrologos časopisu, maj 2013.godine

  Jupiter partnera na vašoj Veneri nikada nećete zaboraviti. Taj neopisiv osećaj lakoće, euforije i širenja emocija i sreće čim se druga strana nadje u vašoj blizini.  Saturn je “stari lisac” koga se treba kloniti! Učitelj, svakako, al ii onaj koji će dati lekcije koje nam možda i nisu uvek potrebne. Ovo je bar lako. Pogledajte gde vam je Venera i izbegavajte generaciju koja ima Saturna u znaku u kome se nalazi vaša Venera.... pročitaj tekst