Godišnji horoskop za rodjene u znaku Riba za 2021.godinu

Posao:

Drage Ribe, godina pred Vama,donosi mnogo pozitivnih promena kada je posao u pitanju, a intuicija ce Vam biti vodic za dobre poslovne poteze.
Cuvajte svoje tajne, zadrzite svoje misljenje I izbegavajte traceve….najbolje bi bilo da sve precutitie sto cujete I vidite I zadrzite za sebe .
Ovo je godina napretka I apsolutne moci, tako da vasa karijera u ovoj godini nije ugrozena, sta vise mozete ocekivati I napredak tokom februara I marta, ali pripazite na budzet jer mozete imati vece izdatke od vaseg mesecnog priliva novca.
Pripadnici ovoga znaka koji nemaju posao, mogu da ocekuju povoljne prilike tokom jeseni I zime.

Ljubav:

U ovoj godini, Ribama koje su u braku ce biti ili ekstremno dobro ili eksremno lose, narocito se odnosi na pocetak I kraj godine.
Onako kako zapocnete godinu sa partnerom, takvo raspolozenje ce pratiti vas odnos do samoga kraja. I da znate, nije do partnera, do vas je….vi diktirate ritam veze.
Slobodne Ribe vec tokom praznicnih dana, na samom startu Nove godine imaju priliku da se zaljube, cije ce emocije kulminirati tokom marta.
Jedna bajka je na pomolu.

Zdravlje:

Pocetak januara donesi nesanicu I kosmarne snove, sto moze da prouzrokuje manjak energije I pad koncentracije.
Mart donosi prehladu, ali I dobro raspolozenje,vise druzenja I osmeha. Leto, sunce I more napunice Vam baterije .
Osetljivi zglobovi, stopala I reumatski bolovi mogu da se provlace kroz celu godinu. Izbegavajte samocu, povlacenja I lose misli, jer Vas mogu odvesti u depresiju I anksioznost.