•  

  Tranzitni Neptun u inkonjunkciji prema natalnom Suncu
  piše: Jovana Lučić Gajić


  Rođeni 01.avgusta kao i oni koji su rodjeni 01.oktobra ovih dana osećaju tranzit Neptuna u inkonjunkciji sa natalnom pozicijom Sunca.


  Konstantna iritacija i nervoza su mogući ovih dana, kao i preterana osetljivost. Pritisak na ideale, nepravedan napad na ličnost, osećaj iscrpljenosti, previše zabrinutosti, prepuštanje situacijama i osećaj praznine. Smrt ideala, snova, mašte, vere u bolje i ozbiljna razočarenja takodje.

  Ovih dana je podložnost uticajima iz neposredne okoline velika, a upravo ovi uticaji vama otežavaju snalaženju u situacijama koje zahtevaju izdiferenciran stav, odlučan nastup і jasnu svest o cilju. 
  Kolebanje je konstantna pojava, čak і kada se radi o banalnim stvarima. Izraženo je saosećanje za probleme drugih ljudi, kojima uvek možete biti na usluzi. Teško se održava postojanost u namerama.
  Sada možete biti žrtva spletki, tajni, skandala, ili ćete jednostavno više konzumirati nikotin, lekove i sl.
  Beg od stvarnosti je neminovan, na bilo koji načit, razvoj bezrazložnih briga, pad u nerealno, lutanje i preteranu pospanost. 
  Pozitivna strana ovog aspekta je vraćanje kreativnosti i beg u maštu iz svakodnevnog sivila.
  Neprekidna zbunjenost kojoj ste izloženi i nemogućnost da se izadje iz stanja ili situacije u kojoj se nalazite remetiće uobičajeni tok svakodnevnice i činiće vas slabim i iscrpljenim. Neophodnost prilagodjavanja novonastalim situacijama je sada neophodna. Kompromisna stanja ili situacije takodje.
  Važno je videti kojim poljem vladaju Sunce i Neptun.
  Takozvani "Keplerov aspekt smrti", neretko u ovakvom tranzitu intenzivira posete lekarima koji baš sada nikako ne mogu da vam nadju tragove pogoršanja zdravstvenog stanja.
 •  

 

 

 

 

 

Jovana Lučić Gajić je rođena u Beogradu 1974.godine. Živi i radi u istom.
Od 1993. do 1997. uredjivala je astrološku emisiju "Noć sa astrologom" na beogradskim radio stanicama. Od 1998. do 2008. je predavala astrologiju na beogradskom univerzitetu "Đuro Salaj". Od 2008. godine do danas predaje u svojoj školi "JovanaL27". 
Autor je pet zbornika radova, piše i objavljuje tekstove za časopise i ima redovne astrološke emisije na Televizijama u regionu.  
Sa klijentima uživo ili skypeom radi utorkom i četvrtkom.

e-mail: jovanalg@yahoo.com
mob/viber: +381 61 195 0953 
skype: joanna.lucic.gajic