Dobrodošli na zvaničnu stranicu astrologa Jovane Lučić Gajić
e-mail: jovanalg@yahoo.com, skype: joanna.lucic.gajicVenera u Vagi, ne ume da bude sama. Treba joj uvek “druga polovina” kako bi napravila savršen balans. Čak i našminkana, Venera u Vagi, deluje prirodno i skladno. Venera u Vagi je spremna na kompromis, i “progutaće sve” izuzev estetskih propusta i propusta u vaspitanju druge strane. Venera u Vagi, ne podnosi ultimatum, niti pritiske bilo koje vrste, te voli da sama odabere, bez obzira da li je u pitanju prijateljstvo ili ljubav. Pokušava da izbalansira svaki odnos i sagleda stvari iz nekoliko uglova, zbog kojih često izgleda kao neodlučna ili previše taktična.

Venera u Vagi je kolebljiva dok ne donese konačnu odluku i opredeli se za nekog u emotivnom životu. Zaljubljuje se u ljubav i pažljivo bira one koje će da voli. Rafiniranog je ukusa, i poštuje manire kod partnera. Venera u Vagi je “klasično” vaspitana, pa i ako želi da vas odalji od sebe, učiniće to tako da vi ni ne primetite da ste “višak”, uvek ostavljajući “otškrinuta vrata” za novi pokušaj. Ali, Venera u Vagi, ne zna da se “brani”, pa ako je druga strana dovoljno spretna, eto šanse da popusti pred svojim kriterijumima i napravi presedan. Udvaranje je prioritet za ovu Veneru, pa ako tu padnete na ispitu, teško da ćete kasnije imati šanse. Dakle, udvarajte se postojano, nenametljivo i dugooooo. Kada se odluči za nekog, postaje lako prilagodljiva, potrebama druge strane, spremna za bezuslovno prilagodjavanje i udovoljavanje partneru. Svaka Venera u Vagi ima osetljivu kožu i ledja. Uz osetljivu kožu, najčešće ide i problem sa alergijama. Elem, maženje osnovna strategija! I trudite da se mazite sa Venerom u Vagi, koliko god možete. Venera u Vagi ne podnosi viku i agresore, ali se u iste, najčešće i zaljubi. Venera u Vagi voli biser, diskretan parfem, poklone, belu ružu ili orhideju (ukoliko je ženskog pola), pa trk u cvećaru! I samo pažljivo sa ovom Venerom.
Žena sa Venerom u Vagi je retko lepa. Najčešće je umiljata, slatka ili nežna. Naravno, aspekt prema drugoj planeti, stepen na kome se nadje Venera, sve može da promeni. Venera u Vagi se zaljubljuje u umetnike, pravnike, ekonomiste ali i zauzete osobe. 
Venera u Vagi je prava žena za uspešnog muškarca, kome bi organizovala prijeme, šarmantno i taktično zabavljaja poslovne partnere i sl. ovo je sigurno dana, koje se niko ne bi stideo. Šta više. 

Muškarac sa Venerom u Vagi obraća pažnju na svaku sitnicu kod suprotnog pola, koketira, i dovoljno je samo da vidi neuredne nokte, na primer, i završio je sa vama. Privlače ga elegantne, graciozne i diskretno našminkane žene.

Sama Venera u tranzitu kroz znak Vage, će aktivirati povratak sklada, rafiniranosti i osećaj za meru. Zaljubljivanje kreće. Jačanje potrebe za kontaktima i razmenom emocija dolazi na red. Šarm i ljubaznost rastu. Potreba za harmonijom u okruženju, bogatstvo mirisa i boja, naravno i velika odbojnost prema konfliktima. 


Jovana Lučić Gajić
 je rođena u Beogradu 1974.godine. Živi i radi u istom.
Od 1993. do 1997. je uredjivala emisiju "Noć sa astrologom" na beogradskim radio stanicama. 
Od 1998. do 2008. je predavala astrologiju na beogradskom univerzitetu "Đuro Salaj".
Od 2008. godine do danas predaje u svojoj školi "JovanaL27". 
Autor je pet zbornika radova, piše i objavljuje tekstove za časopise i ima redovne astrološke emisije na Televizijama u regionu.  
Sa klijentima uživo ili skypeom radi utorkom i četvrtkom.

e-mail: jovanalg@yahoo.com
mob/viber: +381 61 195 0953