Mesečni horoskop

Jedan prolećni antidepresiv - mesečni horoskop
od 20.maja do kraja juna 2023.godine


OVAN: 
Posao:  Sve do 10.jula, Mars vladar vašeg znaka boravi u znaku Lava i doprinosi odsustvu motivacije za samim radom. Ukoliko su vam se nakupili dugovi iz prethodnog perioda, početkom juna možete plaćati iste a zaraditi i preko neke vrste hobija ili dodatnog posla.
U drugoj polovini juna, kreću nove ideje vezane za posao ali i sukobljavanje sa saradnicima.
Ljubav: sam početak juna unosi nemir u vaš ljubavni život pa ukoliko ste zauzeti pokušajte da ne ulećete u konflikt sa partnerom baš zbog svake sitnice. Strasti su naglašene, pa bilo zauzeti ili slobodni, krajem juna, nova osoba koja će vam se pojaviti na mestu zabave ili na nekoj proslavi. može vam pomutiti “razum”.
Zdravlje: pripazite se povreda, naročito krajem maja. Ukoliko niste posetili zubara, jun je pravo vreme.


BIK: 
POSAO:  od 5.juna tranzitna Venera će prolaziti kroz vaše polje kuće i porodice, pa ako od početka proleća niste stigli da se bavite najmilijima, sada je vreme za to. Velika većina Bikova planira i neku vrstu produženog odmora tokom juna, pa će mesec, ako izuzmemo velike troškove i dodatne račune oko porodice proteći mirno, bar što se posla tiče.
LJUBAV:  iako niste načisto sa sobom šta žete sa postojećom vezom, prija vam pažnja koju partner ponovo usmerava ka vama.
Ukoliko ste zauzeti I mislite da je vreme stresova i sukoba sa partnerom prošlo, već od kraja juna se možete vratiti na stare probleme i shvatiti da je možda vreme da nastavite dalje – sami. Ukoliko ste slobodni, druga polovina juna vam nosi zanimljivo poznanstvo sa osobom koja može biti mladja od vas.
ZDRAVLJE: prolazni bol u ledjima i respiratorne smetnje.

BLIZANCI: 
POSAO:  nekada čak i mala greška u slovu ili broju, kod vas zna da napravi problem nevidjenih razmera. Što nije slučaj sa kolegama, koji sa mnogo ozbiljnijim problemima prođu bez posledica. Zato se pripazite do kraja maja. Neka vrsta investicije oko kuće vam sada nije potrebna a ukoliko se ukase prilika za poslovni put iskoristite je.
LJUBAV:  pripazite da vas od početka juna ne upecaju u paralelnom odnosu ili nekoj tajnoj zainteresovanosti za kolegu/koleginicu sa posla, jer već sredinom meseca možete biti u dilemi šta ćete dalje. Ukoliko ste zauzeti od 15.juna ulazite u jako loš period, pa vam se svaka sitnica može činiti krupnom, a veza besmislena i suviše stresna. Ukoliko ste usamljeni, početak juna donosi susret sa osobom koja nije iz vašeg grada.
ZDRAVLJE: Prolazni problemi sa varenjem i stomakom.

RAK: 
POSAO: mrzi vas da objašnjavte kolegama ili saradnicima sve po deset puta. Ukoliko se bavite privatnim poslom, u prvoj polovini juna ćete stvarno bežati sa posla i uživati u nekoj vrsti odmora, na koji ćete trošiti i ono što imate i ono što nemate. Taj odmor, može i bukvalno da bude odmor “od kuće” ako već niste na putu, a troškovi će opet biti kao da ste otputovali na Mars.
LJUBAV: ukoliko ste slobodni, imate osećaj da bukvalno morate “na finjaka” da proganjate osobu koja vam se dopada. Ukoliko je osoba daleko od vas, ili postoji razlika u godinama, plašim se da samo gubite vreme, što ćete i sami videti posle 20.juna. nekom iz neposredne okoline koga srećete preko posla se baš dopadate pa bolje toj osobi pružite šansu.
ZDRAVLJE: dobro se osećate. Pripazite samo na alergije.

LAV: 
POSAO:  Prva polovina meseca je važna za sve poslove i finansije, čime god se bavili. Iako su drugi na odmoru, i posla malo ima, za vas će ga vala biti na pretek, naročito u prvih deset dana meseca. Naradite se tada, pa posle dvadesetog možete da bežite i  na odmor. 
LJUBAV:  iako ste okruženi simpatijama i udvaračima, nekako vam se čini da ko god da se pojavi, ne može da ispuni sve minimalne uslove koje postavljate. Boravak Venere i Marsa u vašem znaku do 10.jula, unosi posebnu dinamiku i strasti, pa nemojte da se iznenadite ako početkom juna u vaš život udje nova osoba koja će vam poprilično privući pažnju i uvesti vas u ludosti na koje ste zaboravili.
ZDRAVLJE:  oscilacija u pritisku i sitne povrede u radu.

DEVICA: 
POSAO: eto, svi sada uživaju, a vi naravno radite. Čak i da imate koji slobodan dan tokom juna, provešćete ga kod rodjaka (brata, sestre) ili prijatelja i tu ćete se opet naraditi. Dezinformacije koje primate danima vezane za postojeći posao će se pokazati kao “trošenje vremena i živaca” već početkom juna, pa ako ste pametni, u drugoj polovini meseca, ponovo zbrišite sa mladjom ženskom osobom na odmor.
LJUBAV:  iako bi sada rekli da i nema ko da vam privuče pažnju, te da ste vi poprilično zauzeti da bi trošili vreme na neozbiljne prilike, krajem meseca u vaš život preko posla, može ući potpuno interesantna osoba koja vas neće lako ostaviti na miru. Ukoliko je ta osoba na putu, možete biti zbunjeni šta dalje i kako sve da organizujete. Ne organizujte ništa, samo uživajte. Imaće ko da organizuje. 
ZDRAVLJE: pripazite na želudac.

VAGA: 
POSAO:  čime god da se bavite, prva polovina juna će vam doneti značajniji priliv novca preko prijatelja ili preporuka. Ako ste na primer trgovac stari klijenti će vam slati nove mušterije. Iako ćutite i pravite se da je sve u redu, prva polovina juna vam može oduzeti i snage i volje za poslom. Krajem juna će vas posao najmanje zanimati, a odmor, bar na par dana, najviše. Pa bilo novca, ili ne.
LJUBAV:  Slobodne Vage se tokom juna mogu zagrejati za osobu koja im se u život pojavljuje u grupi,  preko prijatelja ili društvenih mreža. Koliko god stvari budu tekle glatko, već od kraja juna ćete uvideti da vam ta osoba nešto ozbiljno krije. Ukoliko ste zauzeti, malo vremena koje provodite sa partnerom vam odavno ide na živce. Pojava nove osobe od 10.juna može bar misaono da popuni prazninu koju osećate.
ZDRAVLJE: prolazni problem sa bešikom.


ŠKORPIJA: 
Posao: imate osećaj da vam je pozicija ugrožena I da na svakom koraku trpite restrikcije. Čak i pomoć prijatelja i poznanika skoro do kraja juna neće biti od koristi. Bes i inat ostavite za septembar a sada se malo povucite “iz trke” i odmorite.
Ljubav: ni ne primećujete da ste potpuno zapostavili partnera, “mrtvi umorni” u trenucima kada bi on/ona da sa vama provedu vreme. Ukoliko ste zauzeti, obratite pažnju na istog, bar polovinom juna i idite na mini odmor – ali bez kompjutera, telefona i poslovnih angažmana. Ukoliko ste slobodni, kraj maja donosi interesantno poznanstvo preko prijatelja. 
Zdravlje: muke sa probavom i zubima.

STRELAC: 
Posao: kakav posao u sred “putničke sezone”??! sve do 10.jula ja vas na poslu baš i ne vidim, pa bili stvarno na putu, ili putovali iz fotelje sa radnog mesta. Poprilično visok dug na računu će se plaćati posle 10.jula, a do tada uživajte.
Ljubav: dopala vam se osoba koju ste sreli preko posla i koja je ostavila utisak čistim intelektom. A vas to baš sad nervira, jer vi volite da budete “pametni” i da održite mini predavanjce upravo toj osobi. Sve do kraja prve nedelje jula imate i šansu za to, pa ukoliko se “pametnjaković” ponadao da vas je ostavio bez teksta, preračunao se. Ukoliko ste zauzeti putovanje će još više učvrstiti romantični odnos koji imate.
Zdravlje: prolazni problem sa ledjima.

JARAC: 
Posao: u jako ste teškom period i koliko god bili razumni i štedljivi, članovi porodice vam odvlače finansije. Uopšteno, i niste baš neke volje par u prvoj polovini juna, pa i na posao idete pod prinudom i razmišljate da je vreme da ga čak i menjate iza leta. Situacija se značajno popravlja krajem juna, pa polako samo i strpljivo.
Ljubav: inatite se sa osobom iz prošlosti, Neko vas je baš povredio i sada suptilno “njuškate” po informacijama i pokušavate da se uverite da isti “pati” bez vas. Zaboravite prošlost. Od druge polovine juna u vaš život može ući potpuno nova osoba, pa će stara “patiti” još više zbog toga.
Zdravlje: problem sa kolenom.

VODOLIJA: 
Posao: ukoliko ste pola maja čekali da čujete dobre vesti vezane za neki dogovor ili ugovor koji očekujete, početak juna će doneti potpunu promenu plana. Već u drugoj nedelji juna možete preko prijatelja dobiti i novu ponudu pa će se poslovi planirati za jesen, a vama leto neće proći u isčekivanju.
Ljubav: baš ste intresantni i nekom iz prošlosti ko pošto poto pokušava da obnovi komunikaciju sa vama a vala i novoj osobi koja se na samom početku meseca pojavljuje “Ni od kud” – zapravo u laganoj šetnji ili preko prijatelja. Uživajte u ljubavi, ovo je vaš period.
Zdravlje: prolazne glavobolje i insomnia.

RIBE: 
Posao: još od kraja maja imate osećaj da ste na poslu ugroženi I da postoji mogućnost da možda i dobijete otkaz. Polako. Prva polovina juna vam nosi veći napor i mnogo više vremena na poslu nego što bi drugi radili. Moguće je da I da radite prekovremeno ili menjate kolege koji su na odmoru. Od kraja juna ulazite u mirniju fazu, pa će i pritisak popustiti na poslu.
Ljubav: razmišljate o zauzetoj osobi koja vam je na trenutak bila u životu i ne možete jednostavno sve da ostavite i krenete dalje. Novi talas zanosa i novo interesovanje stiže od 20.juna pa budite strpljivi. Ukoliko ste usamljeni, prijatelji vas krrajem juna mogu spojiti za osobom koja bi u vašem nerealnom svetu bila prava realna teža.
Zdravlje: pripazite na dehidraciju.

Scroll to Top