Tranzitna Venera u konjunkciji sa Severnim Mesečevim Čvorom .Jovana LG Bogoslovov  
je rođena u Beogradu 1974.godine. Živi i radi u istom.
Od 1993. do 1997. je uredjivala emisiju "Noć sa astrologom" na beogradskim radio stanicama.  Od 1998. do 2008. je predavala astrologiju na beogradskom univerzitetu "Đuro Salaj". Od 2008. godine predaje u svojoj školi "JovanaL27". 
Autor je pet zbornika radova, piše i objavljuje tekstove za časopise i ima redovne astrološke emisije na Televizijama u regionu.  
Sa klijentima uživo ili skypeom radi utorkom i četvrtkom.

e-mail: jovanalg@yahoo.com
mob/viber: +381 61 195 0953 

 

 

  • Tranzitni Saturn u znaku Jarca

    Sama pozicija Saturna u znaku Jarca ukazuje na generaciju koja teži da dominira okolinom, ambicioznim I veoma praktičnim osobama koje znaju da budu I odlični organizatori. Najčešće se pozicija Saturna u znaku Jarca dovodi u vezu sa generacijom koja je na izvesan način distancirana, usamljena, sumnjičava, odgovornija i upornija od drugih generacija.


Sinastrija - uporedni horoskop

Jupiter partnera na vašoj Veneri nikada nećete zaboraviti. Taj neopisiv osećaj lakoće, euforije i širenja emocija i sreće čim se druga strana nadje u vašoj blizini.  Saturn je “stari lisac” koga se treba kloniti! Učitelj, svakako, al ii onaj koji će dati lekcije koje nam možda i nisu uvek potrebne. Ovo je bar lako. Pogledajte gde vam je Venera i izbegavajte generaciju koja ima Saturna u znaku u kome se nalazi vaša Venera.... pročitaj tekst