• Letnja numerološka analiza  
  hvala što nas čitate
 •  

 • U numerološkoj analizi odnosa dve osobe (bilo da su u pitanju ljubavni ili poslovni partneri, porodični odnos ili sl.) treba štošta uzeti u razmatranje. 
  Ipak, dok pijuckate kaficu, negde na plaži, dostavljam vam, brzu numerološku analizu uporednih odnosa (koja ipak nije celovita), koja može da posluzi “na prvi pogled” u odredjivanju baze odnosa.

  Kako izračunati :
  Saberite svoj datum rodjenja i svedite ga u jednocifren broj
  (pr. 27.09.1974 = 2+7+0+9+1+9+7+4 = 39 = 3+9 = 12 = 1+2 = 3).
  Saberite datum rodjenja partnera ili osobe koja vas zanima 
  (pr. 08.09.2003 = 0+8+0+9+2+0+0+3 = 22 = 2+2 = 4).

  Saberite svoj i broj osobe za koju ste zainteresovani : 3+ 4 = 7 

  Vas zajednicki broj je 7.  Ako je vas zajednički broj :
  1 - onda ste stalno na novom početku, neprestalno pokušavate da pokrenete odnos, borite se za autoritet i na kraju se razilazite i svako odlazi u svom pravcu.
  2 - ovo je odnos koji se stalno koleba, odlazite, vraćate se. Ukoliko se odvoje partneri, pre ili kasnije će se vraćati jedan na drugog.
  3 - vaš je odnos pun optimizma i odlično se osećate u društvu ove osobe. Ukoliko je u pitanju prijateljski odnos, pre ili kasnije, ovaj će se odnos završiti nekim zvaničnim aktom (kumovanje, poslovna saradnja i sl). Ako je u pitanju ljubavni odnos, ovo je sjajna veza koja će nuditi zadovoljstvo i jednoj i drugoj strani. 
  4 - ovo je težak i spor odnos koji zahteva vreme i strpljenje. Neretko se sa ovim odnosom ljudi razilaze zbog starosnih, prostornih ili familijarnih razloga. 
  5 – ovo je prijateljski odnos i čak da se osobe nadju u braku, vezivaće ih deca. U ovom uporednom odnosu je komunikacija poprilično loša pa se treba više raditi na istoj.
  6 – ovo je odnos pun obostrane naklonosti i ljubavi u kom se pre ili kasnije može pojaviti treća osoba koja će pokušati da sam odnos pokvari. Kako god, ljubav i naklonost su obostrani. Koliko god da se sukobljavali, ljubav je iskrena i obostrana.
  7 – ovo je odnos pun iznenadjenja i najčešće kako god počeo završava se naglo, u najboljem slučaju uz prijateljsko odvajanje. Ukoliko je u pitanju porodični odnos, osobe će se razdvajati i živeti daleko jedna od druge. Ukoliko je u pitanju emotivni odnos, ljubav neće potrajati, i kakav god ishod na kraju bio (razvod ili ostanak u braku) osobe će pre ostati “drugari” nego srodne duše.
  8 – ovo je aktivan odnos. Ukoliko je u pitanju ljubavni odnos, očekujte eksploziju strasti iza koje će se redjati sukobi i suprostavljanje karaktera. Ukoliko je u pitanju porodični odnos, sukobi oko materijalnog neće moći da se izbegnu pre ili kasnije.
  9 – ovo je odnos koji zahteva neku vrstu tajne, laži ili poverljivosti. Ukoliko je u pitanju partnerski odnos jedna strana će nestati i ostaviti štošta nerazjasnjeno. Ukoliko je u pitanju porodični odnos, izvesna žrtva mora postojati.

   

 • Srećno,
  Jovana Lučić Gajić


  Napomena: ovo nije ozbiljna analiza uporednih odnosa. 
  Za sve detaljnije analize i tumačenja javite se na viber/mob: +381 61 195 0953 ili zakažite razgovor skype-om na joanna.lucic.gajic

   

 •  

 

 

 

Jovana Lučić Gajić je rođena u Beogradu 1974.godine. Živi i radi u istom.
Od 1993. do 1997. uredjivala je astrološku emisiju "Noć sa astrologom" na beogradskim radio stanicama. Od 1998. do 2008. je predavala astrologiju na beogradskom univerzitetu "Đuro Salaj". Od 2008. godine do danas predaje u svojoj školi "JovanaL27". 
Autor je pet zbornika radova, piše i objavljuje tekstove za časopise i ima redovne astrološke emisije na Televizijama u regionu.  
Sa klijentima uživo ili skypeom radi utorkom i četvrtkom.

e-mail: jovanalg@yahoo.com
mob/viber: +381 61 195 0953 
skype: joanna.lucic.gajic