Dobrodošli na zvaničnu stranicu astrologa Jovane Lučić Gajić
e-mail: jovanalg@yahoo.com, skype: joanna.lucic.gajic


Za koji sat, tranzitni Mesec ulazi u znak Riba
A sam znak Riba, zajedno sa Neptunom, budi simboliku Himere - varke, samoobmane, uobraženja ili sanjarenja. Narednih dva dana tranzitni Mesec je u opoziciji prema Veneri koja je u konjunkciji sa Marsom. Konjunkcije najviše spajaju, pa čovek doživljava stvari, ne može da ih izbegne. Udruženo delovanje. 

Šta to konkretno znači?
Konjunkcija Venere prema Marsu, sada vrši najdublji uticaj na partnerske ali i medjuljudske odnose, koji mogu da utiču i na ostale oblasti u životu.
Želja i sposobnost da privučete suprotni pol sada postaju izraženiji. Napetost koju stvara ova konjunkcija proizvodi ogromnu seksualnu energiju, koja zahteva oslobođenje. Da bi privukli suprotan pol, predstavljate sebe u najboljem svetlu і igrate “ljubavnu igru”. Pred partnerom, čak i potencijalnim partnerom, su sada veliki zahtevi і to je prepreka za harmonizaciju odnosa. Pa konflikt neće izostati.
Tranzitna Venera se nalazi ovih dana u nepovoljnom znaku (debilitirana u padu), pa kao i svaka loše postavljena planeta napadnuta od malefika (Marsa i Saturna) uzrokuje da se i mi sami možemo osetiti objektom ili izvršiocem represije od strane neke osobe.
Aplikacioni kvadrat Venere i Marsa prema Saturnu ukazuju i na nadolazeći osećaj udaljavanja, distanciranja, hladjenja ili trpljenja na medjuljudskom ili partnerskom planu, kao i izvesnu nespremnost da hrabro deluje na emotivnom nivou. 
S druge strane, narednih dana Mars I Saturn u nepovoljnom aspektu će generisati mržnju, koju osoba oseća ili istrpi do kraja, pa se oko svakog bića sada, bore i strah i bes. Najčešće, ovaj aspekt ukazuje i na osobe koje biraju da “stvari” urade na najteži mogući način. 
Pa mirujte i pustite da aspekt prodje do 14.oktobra.
S druge strane, vasa prednost narednih dana u svemu što se tiče karijere je cilj ka kome ćete biti usmereni  svom energijom. Snažna radna motivacija i kreativna strast mogu vas sada dovesti do značajnih uspeha, naročito ako vas sam posao zahteva bilo koji oblik kreativnosti.

 

  


Jovana Lučić Gajić
 je rođena u Beogradu 1974.godine. Živi i radi u istom.
Od 1993. do 1997. je uredjivala emisiju "Noć sa astrologom" na beogradskim radio stanicama. 
Od 1998. do 2008. je predavala astrologiju na beogradskom univerzitetu "Đuro Salaj".
Od 2008. godine do danas predaje u svojoj školi "JovanaL27". 
Autor je pet zbornika radova, piše i objavljuje tekstove za časopise i ima redovne astrološke emisije na Televizijama u regionu.  
Sa klijentima uživo ili skypeom radi utorkom i četvrtkom.

e-mail: jovanalg@yahoo.com
mob/viber: +381 61 195 0953