Godišnji horoskop za 2021. za rođene u znaku Vage

Posao:

Drage Vage, pred vama je konačno godina velikog rasterećenja posle dugih šest godina komlikovanja i tenzije. Ovo je prva godina mira.
Ako izuzememo januar i februar u kome ćete plaćati stare dugove i imati vanredne troškove oko kuće ili zaostalih računa, već od marta dolazi pravo olakšanje.
Ukoliko ste zaposleni potpuno nove prilike i ponude dolaze na vaš sto već u martu. Uopšteno mart i april su meseci kada ćete osetiti ogromno olakšanje i gotovo da sve što je kaskalo ili je bilo prepreka prestaje.
Ukoliko ste nezaposleni, upravo ovaj period je odličan da potražite poslove vezane za pravo, zakon ili komunikaciju.
Maj i jun mogu uneti nemir koji će se više ticati članova porodice nego vas samih, ali ćete i tada morati da se prihvatite posla medijatora i mirite zavadjene strane. Tokom ovih prolećnih meseci, mogući su i vanredni troškovi oko kuće ili ukućana.
Od jula do kraja godine računajte na vreme prosperiteta i konačni plus na računu.

Ljubav:

Uskoliko ste usamljeni, ovo je konačno vaša godina.
Mladje Vage već od marta mogu da budu na oku udvarača koji dolazi kroz posao ili svakodnevnicu.
Iako ste se povukli i privremeno digli ruke od posla, ljubav stiže u vaš život. Tokom jula je takodje odličan period za ljubav, pa ako propustite početak godine, tokom leta, starija, uspešna osobadolazi do vas.
Ukoliko ste zauzeti, početak godine donosi turbulencije oko posla partnera, čak i mogućnost da isti ostane bez posla ili promeni sadašnji pa vam u januaru i februaru ne gine tenzija oko partnera.
Mladje Vage koje planiraju proširenje porodice mogu već od proleća poraditi na ovom pitanju.
Jesen će biti poprilično stresna, naročito ukoliko ste zauzeti jer vas partner može optužiti za koketiranje sa kojim vi nećete imati ništa.

Zdravlje:

Opuštenija atmosfera na radnom mestu i skladniji odnosi sa partnerom veliki deo godine će učiniti stabilnim i što se tiče zdravlja. Postraumatski stres od ranijih godina, sada vas može učiniti samo za nijansu umornijim, pa kad god stignete odmarajte i ne brinite.
Starije Vage bi tokom proleća trebale da obrate pažnju na urinarne infekcije i zglobove..