Godišnji horoskop za 2021. za rođene u znaku Strelca

Posao:

Rođeni u znaku Strelca su prethodnu godinu zapamtili kao jednu od najgorih godina u poslednjoj deceniji. Ne samo zato što su bili ograničeni kretanjem, što je za vas nešto najgore, već i što su tokom godine imali seriju neprijatnosti i loših vesti vezanih za porodicu ili bliske osobe.
Optimizam se sveo na najnižu tačku vašeg bića. A to nikako nije za vas karakteristično.
Naredna godina je godina VELIKOG ZAOKRETA. Naročito period od kraja maja kada će mnoge privatne ali i poslovne stvari doći na realizaciju.
Ukoliko ste nezaposleni, od sredine marta do kraja aprila obratite pažnju na poslovnu ponudu vezanu za inostranstvo ili za poslove vezane za strance. Ukoliko posao koji se nudi zahteva komunikaciju ili čak i mini putovanje, nemojte da razmišljate.
Ukoliko ste zaposleni, tokom proleća možete očekivati i neki vrsti većeg zaokreta pa i unapredjenje.
Stariji Strelčevi mogu ovu godinu da iskoriste i za penziju!
Tokom jeseni, rodjene prvoj i drugoj dekadi ovog znaka, očekuje prosperitet i razmišljanje o transakcijama vezanim za nekretnine.

Ljubav:

Ukoliko ste usamljeni, dragi Strelčevi, spremite se za godinu iznenadjenja. Tokom maja i juna u vaš život može ući interesantna osoba koju možete sresti preko prijatelja ili u nekoj vrsti grupe.
Ukoliko već komunicirate sa osobom koja je na putu, prekinut odnos prethodne godine, ili otežanja usled nemogućnosti susreta, tokom ovog leta se može obnoviti pa čak i prerasti u neku vrstu pregovora oko zajedničke lokacije za dalje vidjanje ili ozbiljnije zabavljanje.
Zauzeti Strelčevi će ove godine pokrenuti ozbiljnije planove vezane za partnerstvo i ukoliko izbegnete april i septembar koji mogu biti poprilično tenzični, vaš odnos će se razvijati bez većih promena.

Zdravlje:

Prolazna depresivna stanja koja ste osećali prethodne godine polako prolaze. Već početkom naredne godine, tokom maja, obratite pažnju na perifernu cirkulaciju i prolazne tegobe sa kapilarima.
Dugo niste bili na nekom dužem odmoru, pa iskoristite leto i kraj godine da se dobro odmorite a samim tim i potpuno oporavite.