Godišnji horoskop za rodjene u znaku Raka za 2021.godinu

Posao:

Dragi Rakovi ova godina za Vas je godina finisiranja poslovnih prjekata,kao I ubiranja plodova, na koje ste ulagali prethodne tri godine.
Pocetak godine donosi promenljive finansije, ali I dosta sitnih dobitaka.
Za Vas je jako vazno da na tom polju budete stabilni, jer cete onda sve druge prepreke lakse podnositi. Kada ima dovoljno novca, sve druge brige se lakse rese.
Jun vam donosi priliku da se prihvatite posla koji moze da procveta u vasim rukama, ali od vas zavisi da li cete se prihvatiti pomalo rizicne ponude.
Jesen je najpovoljnije doba za Vas, jer ce se tada poslovna situacija stabilizovati ici u smeru kako vi zelite I moci cete da se posvetite nekim drugim obavezama

Ljubav:

Slobodni Rakovi se tokom leta mogu “opasno” zajubiti I bez mnogo razmisljanja odluciti na brak…ali do kraja godine , naglo iz tog odnosa I izaci.
Promenljivost emocija bice prisutna I odnos veze zavisice od vasih trenutnih emocija I privrzenosti partnera.
Rakovi koji su odavno u braku, nastavljaju da plove mirnim vodama, mada jul moze malo da bude burniji I sklon svadjama, ali ne toliko jakim , da bi se bracna zajednica uzdrmala, samo sukobi I trzavice zbog trenutnog raspolozenja.

Zdravlje:

Tokom januara moguc pad imuniteta I fizicka slabost,ali februar donosi jacanje organizma…Osetljivo grlo, krajnici I donja vilica.
Leto je uvek period kada se Rakovi bolje osecaju, kada mogu da sede na suncu ,pored vode I uzivaju u miru I tisini. Najvazniji je dusevni mir, jer od vaseg raspolozenja zavisi I vase fizicko zdravlje. Stoga seklonite ljudi loseg raspolozenja, jer upijanje tudjih nevolja, slabi vase psihicko zdravlje.
Kraj godine moze biti stresan I doneti povremene nesanice.