Godišnji horoskop za 2021. za rođene u znaku Ovna

Posao:

Rođeni u prvoj i drugoj dekadi znaka Ovna, koja razmišlja o promeni posla, početkom 2021.godine, tačnije od 07.januara do 06.marta, može računati na ozbiljne prilike za promenu postojećeg poslodavca. Ako propustite ovaj period, odlično vreme za promenu posla je od druge polovine juna do kraja jula.
Ove godine će te imati sjajnu priliku da se vratite i na nekad željeni ili pokušan partnerski posao, koji ove godine, zahteva timski ili grupni rad. Upravo u timskom radu, pokušajte da izbegnete takmičarski duh ili konflikte tokom avgusta i septembra.
Početkom godine, računajte i na nepredviđene trokove vezane za porodicu ili nekretnine. Tokom proleća računajte i na ozbiljne pravne prepreke vezane za posao ili troškove oko suda i pravnih dešavanja.
Rođeni u sve tri dekade, osetiće da novaca konačno ima, daleko više nego u prethodnoj godini, pa ako 2020.godinu završavate u nekoj vrsti minusa, narednu ćete već od proleća osetiti kao godinu finansijskog preporoda. Od 10.marta do 26.aprila 2021.godine, očekujte i neku vrstu većeg troška oko kredita, dugova koje su napravili bliži članovi porodice ili posla. Od 05.juna do 20.jula mogući su vanredni troškovi oko renoviranja doma ili čak zamisao i o potpunoj promeni nepokretnosti.

Ljubav:

Uskoliko ste usamljeni, ovo je definitivno vaša godina. Od proleća pa do jeseni 2021.godine, u vaš život mora ući veoma obrazovana osoba ili neko ko se vraća sa puta. Tokom jula, čak i oni Ovnovi koji su digli ruke od emotivnog života osetiće potrebu za vezivanjem i otvaranjem ka potpuno novom poglavlju u ljubavnom životu.
Mlađi Ovnovi koji su na prekretnici šta dalje sa vezom ili brakom, koja/koji je odavno izgubila perspektivu, tokom proleća mogu se odlučiti i na konačno odvajanje i razilaženje. Malo pre odluke o napuštanju ne funkcionalnog odnosa, Ovnovi se tokom aprila mogu naći u nekoj vrsti papalelog odnosa ili bar ozbiljnog interesovanja za osobu koju upoznaju preko posla.
Zauzeti Ovnovi rođeni u prvoj dekadi znaka (tokom marta), koji su u stabilnijim odnosima, će tokom 2021.godine, konačno preseći mnoge stvari u privatnom životu i već od jeseni, najdalje do kraja oktobra planirati i bračnu zajednicu.
Ovnovi koju su u stabilnom braku poželeće da početkom godine prošire porodicu i nastave tamo gde su stali pre par godina. Ukoliko planirate proširenje porodice, kraj leta može doneti lepo iznenađenje.

Zdravlje:

osim već postojećih problema sa vratnim delom kičme i glavoboljama, mnogi Ovnovi će tokom 2021.godine mučiti muku sa stomakom i organima za reprodukciju. Ukoliko niste skoro posetili ginekologa, sada je vreme. Muški pripadnici ovog znaka će morati da rešavaju problem sa gornjom vilicom i sve češćim bolom u ledjima.