Godišnji horoskop za 2021. za rođene u znaku Lava

Posao:

Rođeni u prvoj i drugoj dekadi znaka Lava, tokom naredne godine mogu da očekuju brojna otežanja kroz partnerstva ili ugovore. Ukoliko ste privatnik ili radite sa nekim od prijatelja iličlanova porodice u partnerstvu, upravo u ovoj godini sa istima možete da imate najviše problema.
Tokom januara i februara, mnogi Lavovi će razmišljati o prekidu posla ili neke vrste ugovora zbog nepoštovanja druge strane oko isplate ili finansija uopšte.
Već od proleća možete očekivati nove pregovore, pa čak i nove prilike u poslu koji možda do sada i niste radili. SVe što je vezano za proizvodnju i prodaju, ove godine vam donosi profit.
Ukoliko nameravate da ulažete ili završite ulaganja oko kuće ili stana, ova godina, i pored svih prepreka, donosi srećno razrešenje do kraja jeseni.
Nezaposleni Lavovi ove godine od maja mogu očekivati dobru ponudu vezanu za poslove upravljanja ili menadzerisanja, koju trebaju iskoristiti.

Ljubav:

Uskoliko ste usamljeni, ovo je vaša godina. Početak leta u vaš život donosi poznanstvo koje može potrajati i pored vašeg početnog negodovanja. Ukoliko vam neko od prijatelja ponudi da vas upozna sa osobom koja je od skoro slobodna, ne propustite priliku.
Ovo je svakako bolja godina za ljubav, u odnosu na posao.
Zauzeti Lavovi će ove godine razmišljati o relokaciji i jedini problem u partnerstvu može biti komplikovanje postojećeg partnera oko iste. Pokušajte da izbegnete prolazne konflikte tokom februara i jula i prolazne faze ljubomore partnera transformišite možda u nove ideje vezane za posao partnera.
U ovom periodu stariji Lavovi mogu imati problem sa zdravljem partnera.

Zdravlje:

Ukoliko se do sada niste pozabavili problemima sa kičmom ove godine ćete morati.
Gornja vilica je osetljiva, pa mladji pripadnici ovog znaka treba da posete zubara pre leta.
Ukoliko se spremate za dijete, računajte da vam je ova godina idealna za to.
Više boravite na svežem vazduhu i regulišite ishranu.