Godišnji horoskop za rodjene u znaku Jarca za 2021.godinu

Posao:

Dragi Jarcevi, godina Vam pocinje sa velikim promenama, sa iskorakom u nesto novo, gde vase iskustvo nece pomoci, ali s obzirom da ste dobar strateg, ne brinem se oko vaseg snalazenja u Novoj godini.
Vreme je da se stara pravila obore I da se private neki novi zivotni horizonti gde ce biti bolje I za vas. Do promene ce doci hteli vi to ili ne, na bolje svakako.
Kraj januara I pocetak februara donosi vam promenu na poslu ili radnog mesta ili firme, koja I ako je nepoznanica za vas, nece biti tako losa.
Prilika da napustite nesto sto je stabilno, ali idete tamo gde se trazi vase iskustvo, tako da cete biti zadovoljni jer cete biti postovani.
Obratite paznju tokom juna jer neko nov I mlad , sa svezim idejama, mogao bi da preuzme vas posao, dokazite da ste I dalje na glasu I kvalitetni, ne padajte u melanholiju I ne dajte mu na vremenu da vas razoruza.
Kraj godine bi mogao da Vam donese dugoocekivano unapredjenje.

Ljubav:

Slobodni Jarcevi mozu obnoviti vezu sa osobom koja dolazi sa puta, tokom februara I da ta neobavezna druzenja prerastu u jednu jaku emociju,pa bi do kraja proleca mogla da zavrsi I zajednclim zivotom.
Zauzeti Jarcevi bi trebalo da se pricuvaju tajnih veza jer koliko god bili diskretni, druga strana nece odoleti da se pohvali vasim odnosom I emocijama prema vama, sto moze da narusi vas porodican zivot.
Postovanje je za vas jako vazno, ali paralelnim vezama mogli bi da to izgubite. Maj je rizican za tajne veze.

Zdravlje:

Mnogo posla I mnogo obaveza moglo bi da bude pogubno za vas, pa da mnogo stresa donese pad imuniteta.
Ono sto bi moglo da obelezi 2021 god jeste stres, problem sa rukama I zglobovima,kao I kolenima, ako ne zelite da posetite lekara, bar poslusajte savet svojih najblizih da se malo vise odmarate I smejete, jer je smeh pola zdravlja.