Godišnji horoskop za rodjene u znaku Device za 2021.godinu

Posao:

Drage Device I ova godina , naravno za Vas je unapred isplanirana, jer Vi bez rasporeda casova ne funkcionisete….pa ste tako isplanirali I ovu godinu unapred, cak i da se plan A izjalovi, uvek postoji opcija B .
Poslovna situacija u januaru donosi Vam ponudu za privatan biznis, to ce biti veliki izazov za Vas , ali cete se dugo premisljati, vagati za I protiv, tako da bi tek u aprilu mogla da padne poslovna odluka.
Ovo je godina koja ce doneti mnogo obaveza, ali I mnogo stresa, pa bi bilo dobro da se drzite vaseg dnevnog plana - malo rada, malo odmora.
Pocetak leta bi mogao da Vam donese I zelju za promenom posla, sto u vasem slucaju ne bih savetovala, jel cete se pokajati na kraju, a ako donesete odluku da odete, povratka nema.
U svakom slucaju bice poslovnih promena, kao I doskolovavanje u cilju mogucih poslovnih napredovanja.
Krizni meseci su februar, jun I septembar. Tada ne donosite vazne odluke, niti sklapanje vaznih poslova.

Ljubav:

Pocetak februara Devicama bi mogao da donese poslovna poznanstva koja kasnije mogu da prepastu I u nesto ozbiljnije ,vise od poslovne saradnje.
Partner ce biti upotpunosti razlicit od Vas , vasa susta suprotnost ili po godinama, ili po status ili po naravi, ali ce se ljubav ipak desiti I jako ce Vas zbunjivati emocija kojoj ne mozete da odolite I koju ne mozete da izanalizirate I koja se kosi sa svim vasim realnim nacelima.
Emotivna kriza ocekuje Device koje su u braku, pa ce neki pripadnici ovoga znaka pozeleti I da se razvedu, da se na neko vreme razidju ili da zive odvojeno, jer ih zajednicki zivot I partnerovo prisustvo ogranicava.

Zdravlje:

Vase zdravlje nije toliko naruseno,koliko ga Vi sami narusavate nervozom I tenzijom koju sebi “nabijate”.
Ponekad se unapred za nesto nervirate Ili ako ne ide po planu kako ste naumili. Neizvesnost vam je u ovoj godini neprijatelj.
Ucestali reuumatski bolovi ruku, kao I kolena ometace vasu svakodnevicu, pa bi setnje pokraj reke I suncan dan za Vas bio vise nego dobra terapija….