Godišnji horoskop za rodjene u znaku Blizanaca za 2021.godinu

Posao:

Godina koja je pred vama, značajno će biti različita od prethodnih pet godina. Naravno na bolje.
Svi Blizanci bi trebalo biti oprezni tokom januara i februara i izbegavati nepotrebne troškove. Jer ovo je težak period i period preokreta bez obzira da li radite negde ili ste nezaposleni. Iza toga dolazi odličan period.
Mnogi planovi koji su se bukvalno "natezali" i realizovali uz veliku muku prethodnih godina, od ove godine se konačno ostvaruju sa manje napora.
Ukoliko očekujete neku vrstu "državne stimulacije", kredita ili pomoći od stranaca, već od druge nedelje marta možete čekati lepe vesti.
Rođeni u prvoj dekadi znaka Blizanaca (majski Blizanci) će naročito osetiti boljitak, pa ukoliko izuzmemo period jula kada se realizacija posla može komplikovati, praktično od proleća do kraja godine, otvaraće vam se nove prilike koje treba koristiti.
Ukoliko ste ne zaposleni, od maja iskoristite odličan period za poslove vezane za komunikaciju ili trgovinu.

Ljubav:

Ukoliko ste usamljeni, godina pred vama je značajna za konačno razrešenje pitanja emocija.
Rodjeni u prvoj i drugoj dekadi znaka Blizanaca, ove godine mogu upoznati osobu koja se vraća sa dalekog puta ili našeg čoveka koji živi na putu. Ukoliko je neki oblik komunikacije počeo već od jeseni 2020.godine, osoba iz rošlosti se može vratiti u vaš život. Usamljeni više nećete biti, naročito od jeseni, kada možete očekivati i krupne promene po pitanju partnerstva - predlog za zajednički život ili brak.
Ukoliko ste zauzeti, stara faza se završava. Ukoliko ste bili u braku ili vezi koja je tokom 2020. unosila turbulencije, čak i priču o razlazu, ova godina će doneti smirivanje strasti. Vodite računa da se tokom marta i aprila ne upetljate ponovo u neki oblik paralelnih odnosa jer u tom slučaju rizikujete da ono što se može spasiti ove godine postane ono što je prošlost.

Zdravlje:

sitni problemi sa ramenim delom kičme i kolenima ove godine mogu postati čak i hronične patnje. Vratite se sportu ili bar dužoj šetnji. Alergijske reakcije su moguće krajem leta pa pripazite na inhalacione alergene.