Godišnji horoskop za 2022.godinu za rođene u znaku Device IMG Naslovna Izrada horoskopa Škola astrologije English
IMG-LOGO
Home Godišnji horoskop Godišnji horoskop za 2022.godinu za rođene u znaku Device
godišnji horoskop

Godišnji horoskop za 2022.godinu za rođene u znaku Device


POSAO:

Tokom predstojeće godine, mnoge Device će se susresti sa veoma teškim , gotovo nemogućim situacijama na poslovnom planu. Zahtevi i očekivanja najbližih u odnosu na vas, prevazići će svaku razumnu notu.
Materijalna sigurnost i mogućnost da se ostane bez posla ili izgubi poslodavac, ukoliko radite, može vam uneti paniku u već dovoljno stresnu svakodnevnicu.
Dobro razmislite o svemu pre nego što ugovarate posao jer sada imate nerealna očekivanja i od sebe i od prijatelja od kojih očekujete pomoć. Na najgorem ste putu, kada pomislite da ste na korak do cilja. Pa ćutite i ne zalećite se ni u šta novo, naročito krajem godine.
Povlačenje i samoizolacija, izmišljanje zdravstvenih problema, sada neće rešiti finansijsku provaliju koja se stvorila krajem 2021.godine.
Znači, mora da se radi, samo šta?
Ukoliko ste zaposleni, radite i ne razmišljajte ni o kakvom poslu privatne prirode, koliko god da su vam narušeni medjuljudski odnosi.
Od polovine aprila do skoro kraja maja, možete se nači u situaciji da plaćate račune ili dugove na koje ste odavno zaboravili.
Čak i račune koje niste ni napravili, već neko vama blizak. Zbog drugih ljudi, najčešće članova porodice, sada možete nerazumno srljati u problematične і neizvesne poslovne poduhvate. Inače, ne trpite mešanje drugih u poslovne stvari, čak i najbliže obično ne obaveštavate o namerama, verovajući da sve možete sami. Sada bi bilo dobro da slušate.
Od 6.jula do 20.avgusta dolazi vaših pet minuta!
Hteli ili ne, život će vas naterati da se distancirate, pa čak i da počnete da radite i ono što u drugoj situaciji nikad ne bi.
Od ovog trenutka možete doći u poslovne okolnosti koje vam pružaju fleksibilnije radno vreme ali i ozbiljnu poslovnu odredjenost za dalje.

LJUBAV:
Zauzeti ili ne , ovo je veoma važna godina za vas. Mnoge slobodne Device će naročito zapamtiti ovu godinu.
Januar, april i kraj oktobra 2021.godine će doneti osećaj da vam je već dosadilo da budete sami i da vam baš treba neko.
Ukoliko ste u braku, razmišljanje o deci ili neka vrsta promene kroz iste obeležice januar.
Ukoliko ste usamljeni, tokom aprila, naročito posle 15.aprila, ulaskom Venere i Jupitera u vaše polje partnerstva u vaš život ulazi neko ko je drugačiji, iskren, vredan i nezavisan. Neko ko će vas razumeti i sa kim ćete konačno moći da ostvarite potpunu i duboku vezu.

Pa iskoristite šansu, koja dolazi, naravno preko prijatelja ili se sa datom osobom na neki način već i družite.
Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, Kraj aprila je odličan da se duže veze učvrste i predju u daleko ozbiljniju formu.
Ipak, kontrolišite promenljivo raspoloženje i rečnik tokom septembra, jer ćete tada biti u prilici da napravite stvarno nepotrebnu promenu na ljubavnom planu. Lošu naravno po vas.

ZDRAVLJE: problem sa alergijama i osipom je moguć početkom godine. Krajem jeseni obratite pažnju na disanje i pluća

Donirajte

Podržite naš rad donacijom

Jovana Богословов

 • Jovana Bogoslovov je rođena u Beogradu. Živi i radi u istom.
  Od 1993. do 1997. je uređivala emisiju "Noć sa astrologom" na beogradskim radio stanicama.
  Od 1998. do 2008. je predavala astrologiju na beogradskom univerzitetu "DJuro Salaj".
  Od 2008. godine do danas predaje u svojoj školi "JovanaL27".
  Autor je pet zbornika radova, piše i objavljuje tekstove za časopise i ima astrološke emisije na Televizijama u regionu.
  Sa klijentima uživo, zoom-om ili viberom, radi ponedeljkom i petkom

  zakažite razgovor slanjem poruke na viber: +381694443220

Stay Connected

 • 18,566 people like - 18,865 people follow
 • 14.5K subscribers Subscribe