Godišnji horoskop za 2022.godinu za rođene u znaku Bika IMG Naslovna Izrada horoskopa Škola astrologije English
IMG-LOGO
Home Godišnji horoskop Godišnji horoskop za 2022.godinu za rođene u znaku Bika
godišnji horoskop

Godišnji horoskop za 2022.godinu za rođene u znaku Bika

 

POSAO:
ovo neće za vas biti ni malo laka godina, ali neće biti ni konačno najteža do sada. Ovo je godina oporavka, i tako je i treba primiti.
Nakon teške 2021, naredna godina će doneti neophodnost “uzimanja stvari u svoje ruke” i pokušaj razrešenja, pa kako bude da bude.
Prethodne, 2021.godine, mnogi Bikovi su se zapetljali u neku vrstu dodatnog troška, kredita ili pozajmica. Možda ste kupovali stan, automobil ili jednostavno imali neka veća ulaganja oko doma i porodice.
Ove godine se ne savetuju nikakve velike promene. BUdite pažljivi sa novcem i obratite pažnju na komunikaciju sa saradnicima. Nagomilana potreba za promenom i iznenadjujući hrabre odluke, mogu biti dobre samo u početku.
Početak ove godine donosi mali zastoj i neku vrstu panike oko prošlogodišnje finansijske oduke. Sam početak godine, mnogim Bikovima donosi velike promene na poslovnom planu.
Zaposleni Bikovi, od 25.januara mogu da očekuju neku vrstu najave napredovanja na poslovnom planu i blagu povišicu primanja, koja će se realizovati od proleća, ukoliko zauzdate svoj temperament početkom godine.
Najkritičniji deo godine je od 6. marta do 15.aprila kada vas tvrdoglavost, pasivnost i inaćenje sa saradnicima i pretpostavljenima može koštati posla.
Ukoliko budete strpljivi već od polovine aprila ulazite u odličnu poslovnu fazu i priliku da napredujete u kolektivu ili grupi.
Upravo u ovom periodu (od polovine aprila do zadnje nedelje maja)čeka vas pomoć prijatelja i veliki srećni zaokret na planu finansija.
Od 5.jula do 20.avgusta ulazite u važan period na poslovnom planu u kome se možete odlučiti za potpunu promenu - ili poslodavca ili delatnosti.
Početna, obećavajuća dobit i prosperitet, se već od jeseni mogu pokazati kao izuzetno rizična i nepromišljena letnja odluka.

LJUBAV:
Za razliku od poslovne situacije, ljubavni život u ovoj godini će mnogim Bikovima biti veoma dinamičan i dobar.
Već od kraja 2021.godine pa sve do kraja prve nedelje marta 2022.godine pred vama je veoma važan period za ljubavni život. Ukoliko ste usamljeni, pred Novu godinu u vaš život se može vratiti osoba koju na neki način poznajete ili osoba koja ne živi u vašoj bliskoj okolini. Osoba sa razlikom u godinama u odnosu na vas, upravo u ovom periodu može značajno promeniti vaš život, naročito ako je posredno ili direktno upoznajete preko posla.
Ukoliko ste krajem godine u fazi odvajanja od postojećeg partnera, početak godine može biti važan za konačni rasplet, ali i pojavu potpuno nove osobe.
Mart će doneti privremeno otežanje, a možda čak i neku unutrašnju dilemu na koju stranu da krenete. Od aprila pa do početka jeseni dolazi vaših pet minuta, pa spremite se za jedno lepo leto i uspešnu godinu, bar što se ljubavi tiče.

ZDRAVLJE: Zapostavljeni problemi sa kičmom, kostima ili stomakom, mogu vas mučiti ove godine.
Ukoliko ste imali neki ozbiljniji zdravstveni problem tokom 2021. a odlagali ste rešenje problema, kraj januara vas bukvalno na silu može naterati da se pozabavite zdravljem.

Donirajte

Podržite naš rad donacijom

Jovana Богословов

 • Jovana Bogoslovov je rođena u Beogradu. Živi i radi u istom.
  Od 1993. do 1997. je uređivala emisiju "Noć sa astrologom" na beogradskim radio stanicama.
  Od 1998. do 2008. je predavala astrologiju na beogradskom univerzitetu "DJuro Salaj".
  Od 2008. godine do danas predaje u svojoj školi "JovanaL27".
  Autor je pet zbornika radova, piše i objavljuje tekstove za časopise i ima astrološke emisije na Televizijama u regionu.
  Sa klijentima uživo, zoom-om ili viberom, radi ponedeljkom i petkom

  zakažite razgovor slanjem poruke na viber: +381694443220

Stay Connected

 • 18,566 people like - 18,865 people follow
 • 14.5K subscribers Subscribe