• Nedeljni horoskop od 29.oktobra 2018.godine

  piše: Jovana LG Bogoslovov , tekst objavljen oktobra 2018.godine
  sponzor rubrike: www.astrousluge.com 
  e-mail: jovanalg@yahoo.com, skype: joanna.lucic.gajic; viber/mob: +381 61 195-0953  Ovan (21.03. - 20.04.)

  Posao: nedelju počinjete brigom o nekom većem finansijskom teretu ili pozajmici koji već par meseci/nedelja nosite. Budite strpljivi. Koliko god delovalo kao da nema izlaza ili da je iznos preveliki, od naredne nedelje polako stiže olakšanje i novac na koji možda ni ne računate.
  Ljubav: prolazna kriza koju imate sa partnerom uzrokovana je pometnjom koju je napravila treća osoba – najverovatnije poznanik, pa se za trenutak osećate ugroženo. Ukoliko ste usamljeni, osoba iz prošlosti se sprema da obavi sa vama neki ozbiljniji razgovor.
  Zdravlje: pripazite se sitnih povreda na radu.


  Bik (21.04. - 21.05.)
  Posao: ukoliko ste zaposleni, novac kasni ili imate vanredne troškove i to vam unosi ozbiljan nemir. Vi se osećate sigurnim kada imate bar malu uštedjevinu a sada se čini da sufinansije svedene na minimum. Neki dug koji je aktuelan iz prethodnih nedelja, polako pristiže krajem ove.
  Ljubav: mnogim slobodnim Bikovima se polako vraća osoba iz prošlosti i sada je vreme da se konačno sretnete i vidite sta ste to propustili. Verujete mi, videćete da u prošlosti nema ničeg vrednog vaše pažnje. Nova osoba stiže za par nedelja pa samo budite strpljivi. Ukoliko ste zauzeti, pokušajte da izbegavate svadje vezane za novac.
  Zdravlje: pripazite na grlo. 

  Blizanci (22.05. - 21.06.)
  Posao: potpuno ste zbunjeni oko posla i razmišljate da se konačno skrasite iv ratite na neke stare poslove. Ako se bavite komercijalom ili trgovinom ovo može biti odlična nedelja za vas. Pripazite ipak, krajem iste, na papirologiju.
  Ljubav: ukoliko ste zauzeti pritisak partnera postaje nepodnošljiv jer samo “on radii  on se trudi” a vi glumite vozača ili sekretaricu. Slobodni Blizanci ove nedelje preko posla sreću osobu koju možda na neki način odavno znaju, i započinju komunikaciju koja do kraja naredne nedelje može preći u nešto više. Naravno, pripazite na poverljivost i pazite kome šta pričate.
  Zdravlje: prolazna migrena.

  Rak (22.06. - 22.07.)
  Posao: konačno se malo smirila situacija na poslovnom planu i sad “lude drugi” oko vas, dok ste se vi povukli u neke lične animacije i konačno sačekali i malo parica. Ukoliko se bavite nekom vrstom privatnog posla, budite na oprezu sa novcem. Poslovni partner je spreman da udje u nesigurne investicije a vi ne bi da rizikujete sad.
  Ljubav: slobodni Rakovi stvarno mogu očekivati važnu nedelju, naročito od utorka do petka. Neko koga znate iz prošlosti se polako vraća u vaš život preko prijatelja, što vas plaši. Vi ipak otvorite mogužnosti bar za razgovor.
  Zdravlje: stomačni problemi.

  Lav (23.07. - 22.08.)
  Posao: planirane promene na poslovnom planu kasne i šta god da ste imali u vidu kao da se izmiče na korak do cilja. Ukoliko vas je prethodna nedelja naglo vratila na posao i unela gomilu dugova oko istog, budite strpljivi i sačekajte narednu nedelju. Mogućnost nalaženja pravog poslovnog partnera stiže. Veće investicije oko kuće ili dece, ostavite za neko drugo vreme.
  Ljubav: ukoliko ste zauzeti, vaši sitni zdravstveni problem okreću partnera u vašem pravcu i dobijate podršku istog. Ukoliko ste slobodni, važna osoba se vraća sa puta i za koji dan stiže u vaš život.
  Zdravlje: hronični premor.


  Devica (23.08. - 22.09.)
  Posao: vi nikako da “skupite misli” u usmerite se na jedno po jedno na poslovnom planu. I prethodne, a i ove nedelje, energiju rasipate na ubedjivanja, suvišna razmišljana i komunikaciju sa okolinom oko novca. Pokušajte da manje računate a više živite tokom ove i stvari će već od naredne nedelje biti lakše.
  Ljubav: ukoliko ste slobodni i dopada vam se neko koga srećete preko posla, provetite da li je osoba slobodna i šta ustvari želi od vas. Zatišje u komunikaciji vam sad najviše ide na živce a i ostavlja proctor da umišljate stvari koje možda ni ne postoje.
  Zdravlje: problem sa varenjem.
   

  Vaga (23.09. - 22.10.)
  Posao: konačno ste se stabilizovali sa finansijama. To ne znači da ih ima na pretek ali vi ste zadovoljni i radite. Vraćanje na neke poslovne partnere ili ponude krajem nedelje može popraviti vaš budžet i vratiti vam onaj osećaj bezbrižnosti koji je prethodna nedelja pokvarila neplaniranim prispećem računa.
  Ljubav: koliko god sad bili stabilni i mirni, bez obzira da li ste zauzeti ili stabilni, vaš balans krajem nedelje može ozbiljno da poremeti povratak mladje osobe u život. Dobro razmislite šta gubite, pa maker to samo bio mir, uzdržite se od naglih odluka i sačekajte neku drugu nedelju za reakciju.
  Zdravlje: hormonalni disbalans.


  Škorpija (23.10. - 21.11.)
  Posao: ove nedelje pokušavate da zaobilazeći forme dodjete do nekog dodatnog izvora prihoda ili bar započnete pregovore za novi posao. Razmisljaje, planirajte, ali nešto konkretno započnite tek krajem novembra. Sada nije vreme. Ukoliko ste zauzeti, pozabavite se kućnim budzetom.
  Ljubav: situacija na privatnom planu je stabilna i vi samo čekate kad će se dogoditi veliki bum ili neprijatno iznenadjenje. Mnoge škorpije koje se na početku veze ili se kolebaju oko veze koja traje već neko vreme će od kraja nedelje donositi važne i kardinalne odluke. Da vas posavetujem da ne reagujete sada, nežete slušati. Pa nek je sa srećom.
  Zdravlje: urinarne infekcije. 


  Strelac (22.11. - 21.12.)
  Posao: vi ste već smislili šta ćete sa naredne dve plate i ukoliko ste roditelj verovatno planirate da iznenadite dete i zbrišete sa posla. Mladji pripadnici ovog znaka njuškaju i traže prilike vezane za inostranstvo. Upravo te prilike će se i otvoriti od naredne nedelje, ali će morati za realizaciju da čekaju, pa istražujte ali usput nešto i raduckajte.
  Ljubav: mladji pripadnici ovog znaka razmišljaju o nekoj vrsti tajne u postojećoj vezi. Ukoliko ste predomišljate i otkrivate stvari koje odavno predosćate vezano za partnera ili osobu za koju ste zainteresovani, budite strpiljivi i ne reagujte naglo.
  Zdravlje: problem sa kolenom 


  Jarac (22.12. - 20.01.)
  Posao: vaš sav fokus je ovihdana usmeren na planove, grupe i druženja a daleko manje na posao. Ukoliko radite nešto privatno ili od kuće, pokušajte da ostavite bar malo vremena za sebe i spavajte. Vama je sad san najpotrebniji.
  Ljubav: ukoliko ste zauzeti, dete ili bliži član porodice “troši”vreme predvidjeno za vas i partnera. Pa postajete nervozni. Samo polako, proćiće i to. Ukoliko ste slobodni, nova ljubav je na pomolu, a lep period vam kreće od vikenda.
  Zdravlje: Pripazite na zube.


  Vodolija (21.01. - 19.02.)
  Posao: Boravak Marsa u vašem znaku vam unosi nemir u odnosu sa nadredjenima ali i potpomaže napredovanju na poslovnom planu. Kakva god da je priroda vašeg posla, očekujte nagle i dobre preokrete nakon kraja nedelje i serije tenzičnih situacija.
  Ljubav: usamljeni ste i čini vam se da predugo trošite vreme na nebitne ljude ili odnose u kojima nema ozbiljnije perspective, bar posmatrano iz ovog ugla. Mnoge mladje Vodolije će poželeti krajem nedelje da odu, bar na tren sa voljenom osobom na put, pa idite i ne mislite mnogo.
  Zdravlje:  prva dva radna dana očekujte naglo pogoršanje imuniteta ili oscilaciju u krvnom pritisku. Nakon toga stabilizaciju.


  Ribe (20.02. - 20.03.)
  Posao: na poslu vam vlada apsolutni haos. Serija spletki i intriga u koje možete biti uvučeni od ponedeljka vam neće dati mira do samog kraja nedelje, distancirajte se i gledajte svoja posla. Zakasneli računi vas mogu poremetiti pa budite pažljivi sa novcem i ne rasipajte isti na prodavnicu i svakodnevnicu.
  Ljubav: neko vas je baš razočarao postupcima ii mate osećaj da ste privremeno “gurnuti” u ćošak života drage osobe. Polako, stvari će se lagano izbistriti, samo treba vremena.
  Zdravlje: regulišite probavu.


 •  


Call Centar Jovane LG Bogoslovov

 

Usluge provajdinga telefonskog i SMS savetovanja Call Centra Jovane Lučić Gajić, obezbeđuje OneClick Solutions d.o.o.
Usluge se mogu koristiti samo pozivanjem telefonskih brojeva ili slanjem SMS poruke na komunicirane brojeve sa dodatnom vrednošću za te svrhe. 
Usluge mogu koristiti samo osobe starije od 18 godina.
Pozivanjem brojeva telefona, odnosno slanjem SMS poruke na komunicirane brojeve za Usluge slažete se sa ovim uslovima. 
Korisnik nakom upućivanja SMS poruke na komunicirani broj sa dodatnom vrednošću, pristaje da bude tarifiran u iznosi koji se jasno komunicira uz uputstvo za SMS korišćenje usluge.
Nakon upućivanja SMS poruke Pružaocu usluge, korisnik će dobiti odgovor na svoj upit u razumnom roku. 
Strogo je zabranjeno u SMS porukama koje se upućuju Pružaocu usluge koristiti termine koji se odnose na vređanje po rasnoj, nacionalnoj, verskoj i drugim osnovama.

Zahvaljujem na razumevanju,
Jovana LG Bogoslovov

 

 • Na vaše poruke odgovaraju kolege iz Call Centra, i Jovana kada prethodno najavi isto. 

  ZA VISE PITANJA i REKLAMACIJE POZOVITE +381 11 2073 010. Kontakt email za reklamacije: office@fonlider.rs

  MOLIM VAS POSTAVITE SAMO JEDNO PITANJE, JER U SMS ODGOVORU NEMA DOVOLJNO PROSTORA ZA VISE PITANJA.

Za poruke iz Srbije:
Pošaljite JOVANA napravite razmak, upišite datum, mesto i vreme rodjenja, konkretno pitanje i pošaljite na 1298.
Cena poruke je: MTS - 183,60 din, Telenor 183,60 din, VIP 183,48 din (porezi su uključeni u cenu).
Slanjem poruke na 1298, korisnik jednom nedeljno dobija astrološku prognozu (po ceni od 120 dinara za sve tri mreže, porezi su uključeni u cenu). Ukoliko korisnik ne želi da dobija nedeljnu astrološku prognozu može se odjaviti slanjem teksta STOP na broj 1298. Cena odjave je Telenor 3,6 din, VIP 3,48 din, MTS 15,60 din sa porezom.


Za poruke iz Makedonije :
Pošaljite JOVANA napravite razmak, upišite datum, mesto i vreme rodjenja, konkretno pitanje i pošaljite na
141999
Cena poruke 106,2 MKD sa pdv-om.


Za poruke iz Hrvatske :
Pošaljite JOVANA napravite razmak, upišite datum, mesto i vreme rodjenja, konkretno pitanje i pošaljite na
888999
Cena poruke je 12 KN sa pdv-om

 

Za poruke iz Bosne :
Pošaljite JOVANA napravite razmak, upišite datum, mesto i vreme rodjenja, konkretno pitanje i pošaljite na
091810109

Cena poruke je  2,34 KM sa pdv-om

 

Za poruke iz Crne Gore:
Pošaljite JOVANA napravite razmak, upišite datum, mesto i vreme rodjenja, konkretno pitanje i pošaljite na 
14564
Cena poruke je 1,50 EUR


Sinastrija - uporedni horoskopi

piše: Jovana Lučić Gajić, tekst objavljen u Astrologos časopisu, maj 2013.godine

Jupiter partnera na vašoj Veneri nikada nećete zaboraviti. Taj neopisiv osećaj lakoće, euforije i širenja emocija i sreće čim se druga strana nadje u vašoj blizini.  Saturn je “stari lisac” koga se treba kloniti! Učitelj, svakako, al ii onaj koji će dati lekcije koje nam možda i nisu uvek potrebne. Ovo je bar lako. Pogledajte gde vam je Venera i izbegavajte generaciju koja ima Saturna u znaku u kome se nalazi vaša Venera.... pročitaj tekst