t Nedeljni horoskop od 25. decembra 2017.godine - Dobrodošli na zvaničnu stranicu astrologa Jovane Lučić Gajić - Welcome to the official Jovana Lucic Gajic website

Ovan: 
Posao: Želite da završite više stvari, pa ste se našli u procepu izmedju želja i mogućnosti. Dvoumite se izmedju utabane staze i novih prilika koje vam se ukazuju. Finansije se mogu popraviti u krajem nedelje.
Ljubav: Nervoza koju osećate je posledica vaše želje za promenom, potreban vam je prostor i vreme da sagledate jasno vašu trenutnu situaciju. Bićete skloni impulsivnim reakcijama koje će zbuniti osobu do koje vam je stalo. Radite na poverenju. 
Zdravlje: prolazna nervoza.Bik: 

Posao: Pravite kombinacije u glavi kako da popravite svoju finansijsku situaciju. Ideja je mnogo, realizacije malo, potrebno vam je da vas neko pogura i natera. Neočekivani novac vam pristiže početkom nedelje, koji vam daje motivaciju da se više angažujete i počnete da radite sa više entuzijazma.
Ljubav: Odnos vam prolazi kroz razne transformacije i oscilacije. Čas vodite rat, čas uživate u strastvenom pomirenju. Ponekad se osećate kao u zlatnom kavezu, mada koliko god se žalili u ovom periodu vam baš to treba. Partner se smiruje i postaje trenutno popustljiv prema vašim željama. Ako ste slobodni ljubav na kraćem putu oko Nove Godine.
Zdravlje: moguća je upala grla.

Biizanci: 

Posao: Privodite kraju jednu poslovnu fazu. Otvara vam se nova mogućnost, mnogi vas žele pored sebe u poslovnom smislu. Jasno vam je da zapravo žele da iskoriste vaše kontakte i mogućnosti sad oko Nove Godine, vrlo je važno da pazite sa kim se udružujete. Već ste naučili lekciju o poverenju, sada je važno da se prisetite koliko vas je skupo koštalo bezrezervno davanje.
Ljubav: Vaša potreba da definišete jedan odnos je sve jača. Otvarate karte i očekujete od druge strane da uradi isto. Do kraja nedelje  morate da obavite važan razgovor, ipak se potrudite da odmerite svoje reči i obratite pažnju na ono što vam je rečeno.
Zdravlje: Manji problemi sa kožom.

Rak: 

Posao: Novčani dobitak je tokom nedelje moguć kroz špekulacije. Novac vas hoće u ovom periodu, manje rizične finansijske kombinacije vas neće ugroziti. Promene koje ste dugo čekali nastupaju u toku ove nedelje. Na vas će se dobro odraziti, pa možete i napredovati.
Ljubav: Osećate rivalitet, kao da se stalno takmičite sa nekim. U partnerskom odnosu je trenutno otvorena borba za dominaciju. Čija će biti poslednja. Partner koristi argumente vezane za prošlost, pa je u malo većoj prednosti. I ako niste buntovne prirode, početkom nedelje ćete pokazati koliko umete da budete jaki i otvoreno ćete se suprotsaviti.
Zdravlje: Dobro se osećate.

Lav:

Posao: Od sredine nedelje radićete opuštenije i uz dobru organizaciju možete se opustiti i bar ovu nedelju provesti u mirnijoj poslovnoj atmosferi. Ako se u partnerskom odnosu vrlo je važno da saslušate drugu stranu i da uskladite ciljeve, zato što vrlo lako može doći do nesporazuma i sukoba.
Ljubav: Da li ste sigurni koga zapravo želite? U sebi nosite toliko ljubavi, a niste sigurni kome da je date. Do kraja nedelje ćete dobiti poruku koja će vam uliti sigurnost u jedan odnos, samo pokušajte da budete malo realniji u pogledu te osobe. Ako ste zauzeti, partner je usmeren na vaš odnos, ali traži od vas neku vrstu promene i prilagodjavanja, pa možete ući u sukob.
Zdravlje: Manji problemi sa kostima.

Devica: 

Posao: Neko iz porodice vam nudi da zajedno radite, za vas to može da bude dobra prilika da zaradite dodatni novac koji vam je sad preko potreban. I ako ste po prirodi oprezni, ove nedelje reagujte na prvu i nećete pogrešiti, zbog preterane analize možete propustiti dobre šanse.
Ljubav: Nanišanili ste nekog i čekate pravi momenat da odreagujete. Slobodne  Device šalju signale nekome sa kim rade. Očekuje vas iznenadni obrt situacije. Ako ste u stalnoj vezi, shvatate da ste bez razloga bili depresivni i tužni. Partner i vi ste konačno na sličnoj talasnoj dužini. 
Zdravlje: Manji problemi sa cirkulacijom.

Vaga:

Posao: Od sredine nedelje ćete biti okupirani velikim planovima. Kreativne ideje možete dobiti od bliskih prijatelja. Završićete bitne poslovne obaveze i dogovore, ali obzirom na rokove koji mogu da vas pritisnu dosta poslova ćete morati da završavate i od kuće. Umor je prisutan, pa pokušajte da se odmorite čim ugrabite priliku. Krajem nedelje će vam prijati kraći put koji će vam biti ponudjen od strane prijatelja. Novac vam dolazi kroz privatni posao.
Ljubav: Emocije koje su vas uzburkale će se smriti do kraja nedelje. Imate osećaj da ste se otvorili više nego što treba u jednom odnosu, pa ćete se povući u želji da vidite koliko je zaista nekome stalo do vas. Iznenadiće vas preokret u sredu i neočekivana promena ponašanja u odnosu na vas. Ako ste zauzeti, spuštate loptu i želite da se posvetite partneru. Potrebna vam je stabilnost i mir, mnoge stvari oko vas su u haosu, pa želite da makar u kući imate harmoniju.
Zdravlje: Pazite na kičmu.

Škorpija:

Posao: Niste neki veliki avanturista, ali u toku ove nedelje ćete smelije prihvatati nove poslove, pa i sprovoditi neke potpuno suprotne od vas stvari. Prijaće vam priliv pozitivne energije. Neko od saradnika vas ne voli, čuvajte ledja.
Ljubav: Grčevito se trudite da držite sve pod kontrolom. Prija vam stagnacija. Pokušajte ako ste u stabilnoj vezi da pokažete više inicijative...partner se sprema da vam da ultimatum. Slobodne Škorpije uživaju u malom mučenju nekoga ko im otvoreno pokazuje simpatije.
Zdravlje: stomačne tegobe.

Strelac:

Posao: Probleme koje imate sa birokratijom u toku nedelje možete uspešno rešiti, ali samo ako budete uporni i vrlo fokusirani na tu situaciju. Stavite sa strane sve što vas odvlači od vašeg trenutnog cilja. Finansijski ćete imati mogućnost da uz jedan dodatni posao dopunite budžet, nemojte odbijati mogućnost obnavljanja saradnje sa nekim.
Ljubav: Koliko god da neko pokušava da vam privuče pažnju vi niste sigurni koliko je ta osoba iskrena. Ako ste slobodni, bićete u procepu izmedju starije i mladje osobe...Na kraju ćete ipak dati šansu nekome ko ima više iskustva i deluje ozbiljnije. Ako ste zauzeti, ako zanemarite finansijske probleme uživaćete u ljubavi i mnogo kvalitetnijem odnosu nego što je bio u proteklom periodu.
Zdravlje: Dobro se osećate.

Jarac:

Ako budete diplomatični ove nedelje, možete izbeći sukobe sa saradnicima koji stalno nešto izvoljevaju u zadnje vreme. Nepotrebno možete ugroziti svoju poziciju. Saznaćete informacije koje su bile skrivane od vas. Finansije se popravljaju.
Ljubav: Koliko god ljubavi primali, vama je nedovoljno. Želite konkretne dokaze i više nego ikad vam je bitno da neko malo brine o vama. Mada niste tip koji će nekom drugom prepustiti dominaciju, počinjete da uživate i tim momentima. Slobodni Jarčevi koliko god da se trude da prekinu neki odnos, stalno se vraćaju na isti.
Zdravlje: Nesanica.

Vodolija:

Posao: Želite uspeh više nego ikad. Ne obazirete se ni na one koji kao da se vuku pored vas ili žele da se ogrebu za malo vašeg entuzijazma. Za saradnju birajte samo mladje osobe koji mogu da isprate vašu energiju. Finansijski ćete bolje stajati od sredine nedelje, kada vam stiže novac na koji ste i zaboravili.
Ljubav: Zbunjujete nekog svojom samouverenošću, možda da malo spustite loptu. Iznenadiće vas povlačenje te osobe, pa ćete biti ljuti na sebe što ste opet dozvolili da budete iskreni, a da to druga strana ne zna da ceni. Ako ste zauzeti, jedan odnos vam je prijao kao flert, medjutim sada vrlo lako može da preraste u tajnu vezu, pazite se svojih postupaka i signala koje šaljete. 
Zdravlje: Bavite se sportom.

Ribe:

Posao: Nemojte preterivati sa trošenjem novca, zato što vam na duge staze to može napraviti ozbiljne problem, već početkom januara. Budite racionalniji nego inače koliko god vam neke stvari delovale povoljno. Neko vam nudi poslovnu saradnju.
Ljubav: Prošla je emotivna tenzija koju ste osećali. Partner je popustio sa napadima i pokazuje entuzijazam kakav dugo nije. Početkom nedelje ćete dobiti poruku koji će vas obradovati. Vreme je da poverujete da je nekome ipak stalo do vas. 
Zdravlje: Problemi sa desnom nogom, čuvajte se manjih povreda