• Nedeljni horoskop od 09. do 15.aprila 2018.godine

  piše: Jovana Lučić Gajić, tekst objavljen aprila 2018.godine
  sponzor rubrike: www.astrousluge.com 
  e-mail: jovanalg@yahoo.com, skype: joanna.lucic.gajic; viber/mob: +381 61 195-0953
  Ovan (21.03. - 20.04.)
  Posao: imali ste previše poslovnih ideja prethodne nedelje i čekali na pomoć ili poruku od bliske prijateljice. Ove nedelje ste shvatili da ste ponovo na početku i važne odluke ostavljate za narednu nedelju. Nezadovoljni ste prenutnom poziciji na poslu i čini vam se da možete daleko više i bolje.
  Ljubav: ukoliko ste u dužoj vezi ili braku tazmišljate o potpunoj promeni i razlazu sa postojećim partnerom. Dobbro razmislite šta pričate, jer krajem nedelje se stvari mogu pokazati potpuno drugačije nego što vam se sada čine. Ukoliko ste usamljeni, osoba koja vam se dopada provodi previše vremena na poslu i plaća račune a vi mislite da vas izbegava.
  Zdravlje: pripazite na zube.


  Bik (21.04. - 21.05.)

  Posao: verovatno ste krajem prošle nedelje na kratko "pobegli sa posla" ili otišli na kraći odmor, pa od sredine nedelje možete da očekujete i naplatu računa na koje ste zaboravili. A to će stvarno da vas izbaci iz takta. Previše računa i partner kome je sve jedno ko će to da plati.
  Ljubav: ukoliko ste slobodni ova nedelja deluje obećavajuće. Već od ponedeljka ulazite u dličan period za upoznavanje nove osobe koja može da ispuni seriju vaših očekivanja. Mnogim mladjim pripadnicima ovog znaka, mogu se javiti i osobe iz prošlosti. pa uživajte i razmislite o nekom kraćem odmoru.
  Zdravlje: obratite pažnju na donju vilicu. 

  Blizanci (22.05. - 21.06.)
  Posao: taman kad ste se opustili i posvetili prijateljima za praznike, verovatno ste imali i manji trošak na automobil ili mobilni telefon. Kako god da okrenete, štedeli ili ne, troškovi su neminovni. Ipak, pored troškova, prijavelj blizak porodici može vam krajem nedelje ponuditi dodatni poslić pa razmislite. Sada i novac polako kreće.
  Ljubav: dopada vam se neko koga srećete preko posla a zauzet je na neki način (bilo da je u braku ili dužoj vezi). Iako se trudite na primećujete manipulaciju iste te osobe, vi ipak sve znate i igrate se sa dotičnim. Ukoliko ste zauzetu, prstići vam borave previše na mobilnom telefonu. Pazite da vas voljena osoba ne otkrije.
  Zdravlje: pripazite na rame.  

  Rak (22.06. - 22.07.)

  Posao: ako se bavite nekom vrstom hobija ili od njega trenutno živite očekujte nove ponude krajem nedelje. U ovim danima bićete racionalni, promišljeni, a iznenadiće vas vaša sposobnost baratanjem sa novcem, odnosno odjednom ćete biti štedljivi. Očekujte i dobitak sredinom nedelje.
  Ljubav: Dosta vam je drame, stresa, nerviranja i svadja.Odlučili ste da stavite emocije pod kontrolu. Nećete više da dozvolite da vam nečije bahato ponašanje kvari raspoloženje. Ne očekujete više ništa veliko, već samo priželjkujete normalan svakodnevni odnos. Ako prihvatite poziv za druženje od subote,  očekuje vas neobičan susret u krugu prijatelja.
  Zdravlje: Problemi sa nesanicom.

  Lav (23.07. - 22.08.)
  Posao: nagomilani dugovi ili troškovi iz prethodnog perioda, tokom ove nedelje opet dolaze  na naplatu. Imaćete osećaj da se obruč steže oko vas i bez obzira da li to drugi znaju ili ne, vi ćete teško finansijski izgurati nedelju. Sredinom nedelje, situacija se delimično menja. Krajem nedelje se sva vaša interesovanja svode na kuću I ukućane, pa tenzija na poslovnom planu popusta. 
  Ljubav: Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, sva razmišljanja su okrenuta ka finansijama partnera I kao I obično, vi ne gubite vreme u rešavanju istih. Konačno pokretanje partnera krajem nedelje doneće vam olakšanje I videćete da su vaši uloženi napori ipak dali rezultate. Ukoliko ste usamljeni, komunikacija sa mladjom osobom vam može ulepšati nedelju. Vikend nosi priliku koju treba iskoristiti.
  Zdravlje: Prolazni problem sa stomakom.

  Devica (23.08. - 22.09.)

  Posao: Premoreni ste, iscrpljeni, nemate ni volje, ni snage da se nosite poslovnim obavezama, mada ste svesni da ne možete iz svoje kože. Pripazite na greške koje mogu da se pojave pri završavanju papirologije, koje mogu nastati zbog vaše dekonctracije. Dobićete ponudu za obnavljanje stare saradnje. 
  Ljubav: Slobodne Device može ove nedelje iznenaditi ljubav na prvi pogled. Interesovanje i flert vas očekuju u većem društvu, ali i posredstvom kolega sa posla. Zauzeti pripadnici ovog znaka su u skladu sa partnerom, prija vam pozitivna energija od partnera, ali i to što će vam davati više slobode i prostora nego inače.
  Zdravlje: Problemi sa disajnim putevima. 

  Vaga (23.09. - 22.10.)

  Posao: Razmišljate o poslu sa osobama sa kojima ste davno saradjivali ili imali bilo koji kontakt profesionalne prirode. Otvaraju vam se nove poslovne šanse, iako su se dugovi nagomilali do maksimuma. Pripazite na troškove i smanjite ih na minimum. Od kraja nedelje stižu veći prilivi novca.
  Ljubav: Za sada se samo družite sa osobom koja vam se dopada. Čak I da ste zauzeti, neko se u vaš život vraća kao prijatelj, I ukoliko ne pripazite, bićete meta zavodjenja od strane osobe koju smatrate pravim prijateljem. Pa, to I nije tako loše, zar ne?
  Zdravlje: Prolazne tegobe sa cirkulacijom.

  Škorpija (23.10. - 21.11.)

  Posao: okupirani ste novcem u zadnje vreme i bez obzira koliko u ovom trenutku radili, novac odlazi i troši se na tekuće obaveze više nego što možete da kontrolišete. I to vas baš nervira. Nervoza koja je postojala na radnom mestu polako prolazi, ali u koliko na bilo koji način vaš posao predstavlja javnu ili pravnu poziciju, naredna nedelja će obeležiti otvorene konflikte zbog nepromišljenih izjava.
  Ljubav: Imate potrebu da menjate sve kada je u pitanju vaš ljubavni zivot, I bez obzira da li ste zauzeti ili ne, osećate da vam malo treba slobode I potpune promene (reorganizacije) na ljubavnom planu. Na vašu sreću, stvari će i ići kako planirate, pa pripazite da možda ne ostanete bez nekoga, ko vam ipak znači više nego što u ovom trenutku pretpostavljate.
  Zdravlje: Prolazni umor.

  Strelac (22.11. - 21.12.)

  Posao: iscrpljujete se razmišljajući o novcu i brinete I više nego što je potrebno. Očekujete pomoć prijatelja kako bi pokrenuli ili realizovali neku finansijsku neprijatnost, I novac će sigurno doći, pa će vam na kratko malo I laknuti. Krajem nedelje, mladja ženska osoba vam daje ideju za posao, nemojte da odbijate, pre nego što “ponuda prenoći”.
  Ljubav: Izbegavajte posesivne I ljubomorne osobe u ovoj nedelji, jer kao da neko samo čeka vaš znak interesovanja, pa da vam se “ušunja” u život i poremeti vam svakodnevnicu. Pripazite na prolazne nesuglasice sredinom nedelje, I sklonite se od negativnih osoba.
  Zdravlje:  razdražljivost.

  Jarac (22.12. - 20.01.)

  Posao: Sumnje oko posla vas i dalje muče. Mada ste uspešno rešili mnoge probleme koji su egzistirali u proteklom periodu. I ako vas kolege podržavaju, ove nedelje se pazite sprema vam se zamka sa vrha. Posebno ako ste privatnik, pazite se zakonskih i administrativnih problema  problema. Novac vam dolazi uz malu podršku prijatelja.
  Ljubav: Rešili ste da pobegnete od problema iz kuće. Ove nedelje partner dostiže vrhunac svoje zatvorenosti i durenja. Utehu nalazite u društvu. Ne možete da podnesete da vam opet neko slomi srce, pa se prepuštate neobaveznom flertu.
  Zdravlje: kostobolja.

  Vodolija (21.01. - 19.02.)

  Posao: Gomilaju se obaveze, a vaše razmišljanje o svakodnevnim troškovima prevazilazi svaki prag tolerancije na stres. Od četvrtka se konačno klupko odmotava. Naravno, nećete osetiti ekstremnu finansijsku promenu, ali ćete bar znati na čemu ste I u kom pravcu možete ići u narednih mesec dana. Imate problem sa jednim od ukućana.
  Ljubav: Polako vam se vraća želja za emocijama I krajem nedelje, bilo da ste zauzeti ili sami, pokreću se prilike I vesti sa puta. Možda u ovom trenutku čak I precenjujete svoje mogućnosti, ali niste  ni svesni koliko druga strana ima visoko mišljenje o vama. Još malo taktizirajte.
  Zdravlje: Uro-genitalne tegobe.

  Ribe (20.02. - 20.03.)

  Posao: Približavate se novom ritmu dnevnih aktivnosti za razliku od prethodne nedelje koju ste prespavali. Nudiće vam se da se udružite poslovne ideje sa još par ljudi, medjutim trenutno zaista najbolje fukncionišete sami i ne žurite se odlukama, posebna ako udruživanje podrazumeva i finansijsko ulaganje.
  Ljubav: Prija vam društvo i neplanirani susreti sa ljudima koje dugo niste videli. Partner je odlučio da vas pusti, prividno...svestan je da ćete bolje funkcionisati, ako vam pruži malo prostora. Ove nedelje ćete biti očaravajući za suprotan pol, pa ako ste usamljeni prihvatite otvoreno udvaranje koje vam se nudi već neko vreme.
  Zdravlje: Manji problemi sa zubima ili desnima.
Ovaj tekst je do sada pročitalo :

Call Centar Jovane Lučić Gajić

Usluge provajdinga telefonskog i SMS savetovanja Call Centra Jovane Lučić Gajić, obezbeđuje OneClick Solutions d.o.o.
Usluge se mogu koristiti samo pozivanjem telefonskih brojeva ili slanjem SMS poruke na komunicirane brojeve sa dodatnom vrednošću za te svrhe. 
Usluge mogu koristiti samo osobe starije od 18 godina.
Pozivanjem brojeva telefona, odnosno slanjem SMS poruke na komunicirane brojeve za Usluge slažete se sa ovim uslovima. 
Korisnik nakom upućivanja SMS poruke na komunicirani broj sa dodatnom vrednošću, pristaje da bude tarifiran u iznosi koji se jasno komunicira uz uputstvo za SMS korišćenje usluge.
Nakon upućivanja SMS poruke Pružaocu usluge, korisnik će dobiti odgovor na svoj upit u razumnom roku. 
Strogo je zabranjeno u SMS porukama koje se upućuju Pružaocu usluge koristiti termine koji se odnose na vređanje po rasnoj, nacionalnoj, verskoj i drugim osnovama.

Zahvaljujem na razumevanju,
Jovana Lučić Gajić Za poruke iz Srbije:
Pošaljite JOVANA napravite razmak, upišite datum, mesto i vreme rodjenja, konkretno pitanje i pošaljite na 1298.
Cena poruke je: MTS - 183,60 din, Telenor 183,60 din, VIP 183,48 din (porezi su uključeni u cenu).
Slanjem poruke na 1298, korisnik jednom nedeljno dobija astrološku prognozu (po ceni od 120 dinara za sve tri mreže, porezi su uključeni u cenu). Ukoliko korisnik ne želi da dobija nedeljnu astrološku prognozu može se odjaviti slanjem teksta STOP na broj 1298. Cena odjave je Telenor 3,6 din, VIP 3,48 din, MTS 15,60 din sa porezom.


Za poruke iz Makedonije :
Pošaljite JOVANA napravite razmak, upišite datum, mesto i vreme rodjenja, konkretno pitanje i pošaljite na
141999
Cena poruke 106,2 MKD sa pdv-om.


Za poruke iz Hrvatske :
Pošaljite JOVANA napravite razmak, upišite datum, mesto i vreme rodjenja, konkretno pitanje i pošaljite na
888999
Cena poruke je 12 KN sa pdv-om

 

Za poruke iz Bosne :
Pošaljite JOVANA napravite razmak, upišite datum, mesto i vreme rodjenja, konkretno pitanje i pošaljite na
091810109

Cena poruke je  2,34 KM sa pdv-om

 

Za poruke iz Crne Gore:
Pošaljite JOVANA napravite razmak, upišite datum, mesto i vreme rodjenja, konkretno pitanje i pošaljite na 
14564
Cena poruke je 1,50 EUR

Sinastrija - uporedni horoskopi

piše: Jovana Lučić Gajić, tekst objavljen u Astrologos časopisu, maj 2013.godine

Jupiter partnera na vašoj Veneri nikada nećete zaboraviti. Taj neopisiv osećaj lakoće, euforije i širenja emocija i sreće čim se druga strana nadje u vašoj blizini.  Saturn je “stari lisac” koga se treba kloniti! Učitelj, svakako, al ii onaj koji će dati lekcije koje nam možda i nisu uvek potrebne. Ovo je bar lako. Pogledajte gde vam je Venera i izbegavajte generaciju koja ima Saturna u znaku u kome se nalazi vaša Venera.... pročitaj tekst