• Mesečni horoskop za oktobar 2018.godine

  piše: Jovana LG Bogoslovov , tekst objavljen septembra 2018.godine
  sponzor rubrike:  
  e-mail: jovanalg@yahoo.com, skype: joanna.lucic.gajic; viber/mob: +381 61 195-0953
 • Ovan (21.03. - 20.04.)
  Posao: Već dugo razmišljate o promeni na poslovnom planu i ukoliko ste u radnom odnosu, druga polovina oktobra može ukazivati na nagli preokret. Nezaposleni Ovnovi razmišljaće o poslu sa prijateljima ili isti mogu pomoći oko pronalaženja posla. Generalno, tokom ovog meseca okrećete novi list i očekujte i nagli finansijski priliv.
  izbegavajte kredite i pozajmice, naročito posle 10.oktobra jer se možete uvući u problem koji nećete moći da rešite bar narednih par meseci.
  Ljubav: ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, druga polovina meseca donosi prolazne krize. Osećaj nezadovoljstva ili nedostatak podrške (kako u finansijskim planovima ili svakodnevnice), može na kratko poremetiti odnos. Pripazite na komunikaciju i birajte reči. Ukoliko ste slobodni, od 13.oktobra u vaš život može ući osoba koja je na neki način zauzeta. Izbegavajte vraćanje na osobe iz prošlosti i uživajte.
  Zdravlje: loša cirkulacija i nesanica.

  Bik (21.04. - 21.05.)
  Posao: neka vrsta pomeranja u prethodnom mesecu na poslovnom planu vas je umorila. Ukoliko ste menjali lokaciju posla (što zbog zamene kolega, što zbog promene poslovnih okolnosti), oktobar će doneti neku vrstu nagrade, bar što se radnog mesta tiče. Bićete stabilni i mirni. S druge strane, mnogi zaposleni Bikovi se mogu vratiti na sukob sa “koleginicom” koja unosi odavno nemir u kolektivu.
  Ljubav: bilo da ste u vezi ili ste slobodni, druga polovina meseca mnogim Bikovima može biti više nego odlučujuća za partnerski život. Velika većina Bikova će prekinuti duge i mučne odnose, dok će slobodni Bikovi na prečac, tako ne karakteristično za njih, ući u vezu sa osobom koja će im vratiti osećaj bezbrižnosti i vedrine.
  Zdravlje: od 12.oktobra mogući su prolazni problem sa bešikom i urinarnim traktom. 

  Blizanci (22.05. - 21.06.)
  Posao: ukoliko ste digli ruke od unapredjenja ili neke vrste progresa na poslu, spremajte se za period iza 17.oktobra. Dugo čekani rezultati ili napredovanja sada dolaze. Finansijska situacija se popravlja, ali rashodi su i dalje prisutni. Pripazite na račune koje ste možda slučajno zaboravili, održavanje računa koji niste izmirili, ili na vanredne troškove drugih ljudi koje ćete vi morati u decembru da “pokrijete”. Nezaposleni Blizanci (naročito oni rodjeni u prvoj nedelji juna) imaće šansu da nadju posao preko prijatelja. Iskoristite je.
  Ljubav: partner se pritajio i cepidlači oko svega u svakodnevnici. Kao da vam, svesno ili ne svesno, ispravlja, svaku reč, ili kritikuje sve što radite. I to sve zbog novca. Naročito, ukoliko isti, ne pokazuje spremnost da menja stavove ili pokaže fleksibilnost u svakodnevnim situacijama, pa vi sve morate sami da rešavate. Usamljeni Blizanci imaju šansu za susret sa osobom koja je visoko pozicionirana i sreću je preko posla krajem meseca. Nalet strasti kreće, lagano ili sigurno.
  Zdravlje: prolazne respiratorne  infekcije.

  Rak (22.06. - 22.07.)
  Posao: Posao vas uopšte ne zanima mesecima unazad i čini se da se mirite sa postignutim, koliko god to sada bilo “veliko” ili “malo” za ostale. Neki novac koji čekate od početka proleća odredjuje dalje poslovne korake. Ukoliko je taj novac od nasledstva ili nepokretnosti, spremite se za pozitivni ishod od druge polovine oktobra, a onda pripazite da ne napravite seriju pogrešnih ulaganja.

  Ljubav: Ovo je svakako period koji vam donosi velike promene na emotivnom planu. Oni koji su slobodni će tokom prve polovine oktobra uvideti nedostatke kod osobe koja se proteže mesecima kroz njihov život i pokušati da naprave korak dalje sa novom osobom. Oni koji su vezi mogu da očekuju burne dogadjaje. Ako je vaš odnos već dugo nestabilan, ovo je nagoveštaj kraja te veze. Ali ako želite da održite vezu, onda ćete svakako morati da se spremite na veliko čišćenje i postavljanje novih planova u odnosu. Ono što je svakako savet je da ne gubite pozitivnu energiju, kao i strpljivost, što vam uvek na kraju donese ono što želite. Ne padajte na provokacije, ljubomorne scene koje vam mogu biti priredjene posebno od 10. do 15.oktobra. Tada ćete pokušati da bezuspešno gušite ljutnju i bes.
  Zdravlje: Problemi sa reproduktivnim organima i donjim delom kičme.

  Lav (23.07. - 22.08.)
  Posao: prethodnih tri meseca imate neki problem na poslovnom planu i sada polako dolazi vreme da se razrešava isti. Ukoliko je problem vezan za isplatu novca od posla ili nepokretnosti, sada očekujte realizaciju. Od 10.oktobra mnogi Lavovi će povući crtu i napraviti korak dalje na poslovnom planu, čak i ako konkurencija očekuje da će “dići” ruke od svega. I krenuti dalje, daleko uspešniji nego par godina iza.
  Ljubav: Lavovi već neko vreme stagniraju na ljubavnom planu, pa će oktobar za njih biti mesec pun iznenadjenja u kojima će na trenutak ponovo poželeti da se “dosadjuju”. Ukoliko vam se udvara neko sa posla (ili osoba koju srećete preko posla), sve do polovine oktobra se baš ništa neće dogadjati i vi ćete na trenutak dići ruke od iste osobe. Ali, nakon 23. se stvari mogu okrenuti u vašu korist. Na žalost, ovaj mesec će pre svega nagovestiti komunikaciju, čak i nesporazume, dok će se za realizaciju čekati novembar.
  Ukoliko ste zauzeti, pripazite na osobu iz pročlosti koja vam se može ponovo ušunjati u život i pokvariti odnos koji imate. Slobodni Lavovi mogu očekivati odličan period krajem meseca sa mladjom osobom koju mogu upoznati preko prijatelja.
  Zdravlje: Više se krećite i dobro ispavajte.


  Devica (23.08. - 22.09.)
  Posao: situacija na poslu se konačno stabilizuje, naročito rodjenim u prvoj dekadi ovog znaka. Više posla i veća dinamika na radu doprineće da bar u prvoj polovini meseca zadovoljnije realizujete većinu porodičnih nagomilanih obaveza. Ukoliko imate vanredne troškove na članove porodice - bilo da su deca pa je u pitanju trošak oko istih , bilo da su roditelji i neki trošak oko njihovog lečenja, kraj meseca će doneti lično zadovoljstvo oko postignutih plaćanja i regulisanja obaveza.
  Ljubav: od petog oktobra, mnoge slobodne Device će dobiti poziv ili vest o osobi koju ste tek zaboravili. To vas svakako može vratiti na neke stare razgovore, čak i konačno rasčišćavanje sa “duhovima iz prošlosti”. Mladje Device mogu krajem mesca ući u vezu sa osobom sa puta, pa se opustite i uživajte.
  Zdravlje: pripazite na grlo i sinuse.
   

  Vaga (23.09. - 22.10.)
  Posao: ukoliko se bavite nekom vrstom hobija ili posla vezanog za trgovinu, oktobar je definitivno vaš mesec. Trudite se da ne investirate naročito početkom meseca, i sta god da dodje od prihoda, ostavite ga sa strane i sačekajte kraj novembra za investicije.
  Ljubav: ovo je vaš mesec i dobro razmislite sada sta radite. Tranzitna Venera se od 05.oktobra vraća iz znaka Škorpije u vaš znak u koji stiže u novembru. Znači kreće se iz vaše kuće vrednosti i imovine ka vašoj prvoj kući  - sve što jeste i sve što živite. Ljubav se vraća u vaš život. Takodje, tranzitni Mars je u vašoj kući ljubavi - vraća strasti u ljubavni život, pa ukoliko ste zauzeti sada se može vratiti neko iz prošlosti ko će uneti nemir u postojećoj vezi. Ukoliko ste usamljeni, dobro se spremite za period posle 10.oktobra kada u vaš život preko prijatelja ili grupa može ući mladja osoba koja će vam privući pažnju. Mnoge usamljene Vagice će ovaj oktobar odlično zapamtiti.
  Zdravlje: pripazite na urinarne infekcije i bubrege.


  Škorpija (23.10. - 21.11.)
  Posao: nikako da zatvorite finansijsku konstrukciju koju pokušavate da uobličite mesecima unazad. U oktobru, posredstvom ženske osobe možete realizovati većinu zamisli a i konačno se pokrenuti sa mrtve tačke. Nezaposlene Škorpije sada će imati priliku koju ne treba propustiti. Novac stiže posle 23.oktobra.
  Ljubav: udahnite duboko i spremite se za naredni mesec. Mnoge škorpije koje su u nekoj vrsti zabranjene ili nejasne veze, tokom ovog meseca imaće šansu, da jednom za svagda razreše sve što ih je mučilo. Mnogi će i prekidati veze u kojima od početka leta postoji sumnja u postojanje treće osobe. Dok će Škorpije koje su digle ruke od emotivnog života, uleteti u mrežu erosa i emocija i otpočeti planove sa osobom koja im je sada u umu, samo kao prijatelj.
  Zdravlje: pripazite na stomak i varenje. 


  Strelac (22.11. - 21.12.)
  Posao: tokom oktobra vas posao najmanje zanima. U prvoj polovini meseca ćete najmanje razmišljati o napredovanju na poslu, a najviše o novcu. Ukoliko ste zaposleni, od 11. dolazite u situaciju da ozbiljno razmišljate o neophodnim promenama na poslovnom planu.   Ukoliko ste privatnik ili imate posao u kome sami odredjujete radno vreme, obim posla se značajno smanjio pa razmišljate šta dalje. Finansije ipak, ne izostaju, ali kao da pre nego što dodju već su pristigli računi i obaveze iz prethodnog perioda. 
  Ljubav: kao da ste na trenutak zaboravili na ljubav. Više ste okrenuti ka „stvarnosti“ i razmišljate kako da se izborite sa „životom“. Kakogod, stare ljubavi se vraćaju, figurativno (u mislima) ili direktno kroz slučajni susret kroz posao ili svakodnevnicu. Slobodni Strelčevi imaju šansu da posredstvom prijatelja ili nekog oblika komunikacije konačno sretnu nekog, za koga će osetiti bliskost na prvi pogled. Ukoliko idete na slave ili rodjendane tokom ovog meseca, budite spremni na poznanstvo.
  Zdravlje: respiratorni problem i povremene glavobolje koje imate tokom meseca su samo rezultat premora i stresa 


  Jarac (22.12. - 20.01.)
  Posao: mnoge Jarčeve u oktobru očekuju promene na poslu. Sve što se bude dešavalo biće iznenada i neocekivano. Imaćete osećaj da ništa ne možete da držite pod kontrolom. Mars iz znaka Vodolije i vašeg drugog polja, unosi dodatne troškove na kuću i tehniku. Na poslovnom planu su mogući i sukobi sa nadredjenima ili saradnicima, pa je najvažnije da pazite na reakcije i da ne odreagujete burno i previše emotivno, jer danima unazad osećate da vas neko “podmeće” i “opet” imate osećaj da nećete da trpite. Ovo je period kada vam izolacija može prijati.
  Ljubav: Jarčevi sada prolaze kroz dinamičan period po pitanju ljubavi i prijateljstva. Neko vam privlači pažnju i pokazuje veliko interesovanje za vas, ali je ta osoba zauzeta ili suviše bliska sa vašim prijateljima. Ukoliko ste zauzeti, sredina oktobra može da bude stresna,jer  iznenadni sukobi i ozbiljnije svadje, mogu doći za tren zbog ljubmornih scena sa strane partnera i lošeg “predosećaja” koji vi konstantno imate a vezan je za prijatelje istog. Pokusajte da se primirite u ovom periodu, imate dve osobe iz vaseg okruzenja koje vas savetuju, poslusajte ih zele vam dobro i mozda vide jasnije vasu situaciju.
  Zdravlje: Pripazite na povrede zglobova ili nogu.


  Vodolija (21.01. - 19.02.)
  Posao: Boravak Marsa u vašem znaku vam donosi konačno i ubrzano donošenje odluka na poslovnom planu. U oktobru je moguće napredovanje, ako ste ispoštovali prethodni period i radili odgovorno, ovaj period vam moze doneti dugo očekivana priznanja i nagrade. Imaćete novca dovoljno, ali ćete ga vrlo brzo trošiti. U oktobru ne podizite kredit i ne pozajmljujte novac,moguće su svadje oko novca. Ako niste zaposleni  oktobar će vam sigurno doneti nov posao , čak možete imati dve ponude.
  Ljubav: Zauzete Vodolije u prvoj polovini oktobra mogu imati više nesuglasica i sukoba sa partnerom. Tenzija će rasti svaki dan, i komunikacija će biti otežana. Planove koje ste pravili će morati da budu izmenjeni, što će vam praviti dodatnu nervozu. Ljubomorne scene od strane partnera, nepoverenje i eksplozivne reakcije, će vam na kraju pokidati i ovako “tanke živce”. Kraj meseca će polako doneti smirivanje tenzije. Slobodne Vodolije se u ovom periodu mogu zainteresovati za osobu koju će upoznati preko prijatelja ili društvenih mreža.
  Zdravlje:  probavni trakt ne miruje, pa obratite pažnju na isti.


  Ribe (20.02. - 20.03.)
  Posao: poslovne prilike I neprilike se tokom oktobra u vašem slučaju smenjuju bez prestanka. Nešto bi da menjate, čekate pomoć prijatelja, samo se ta promena nije još uvek iskristalisala do kraja. Ukoliko ste zaposleni, početak meseca nosi veliki teret. Situacja će biti daleko lakša posle 22.oktobra.
  Ukoliko ne radite, ne smeta vam da na miru pravite planove I čekate bolje vreme. Najradije bi od novembra pokrenuli nešto novo, što bi po mogućnosti mogli I od kuće da radite? Budite strpljivi i planirajte.
  Ljubav: u prvih petnaestak dana oktobra možete biti žrtva dezinformacije kada je partnerstvo u pitanju. Više nedeljni sukobi oko svakodnevnice ili porodičnih stvari, sada mogu da pojačaju i iskrive doživljaj svake izgovorene reči. Ipak, situacija će se primiriti posle 18.oktobra kada ćete se vratiti nekom svom svetu, daleko skrivenom od ostalih. Usamljene Ribe mogu očekivati vraćanje osobe iz prošlosti i ponovno rasplamsavljanje starih varnica.
  Zdravlje: pripazite na krvne sudove i stomak. 


Call Centar Jovane LG Bogoslovov

Usluge provajdinga telefonskog i SMS savetovanja Call Centra Jovane LG bogoslovov, obezbeđuje OneClick Solutions d.o.o.
Usluge se mogu koristiti samo pozivanjem telefonskih brojeva ili slanjem SMS poruke na komunicirane brojeve sa dodatnom vrednošću za te svrhe. 
Usluge mogu koristiti samo osobe starije od 18 godina.
Pozivanjem brojeva telefona, odnosno slanjem SMS poruke na komunicirane brojeve za Usluge slažete se sa ovim uslovima. 
Korisnik nakom upućivanja SMS poruke na komunicirani broj sa dodatnom vrednošću, pristaje da bude tarifiran u iznosi koji se jasno komunicira uz uputstvo za SMS korišćenje usluge.
Nakon upućivanja SMS poruke Pružaocu usluge, korisnik će dobiti odgovor na svoj upit u razumnom roku. 
Strogo je zabranjeno u SMS porukama koje se upućuju Pružaocu usluge koristiti termine koji se odnose na vređanje po rasnoj, nacionalnoj, verskoj i drugim osnovama.

Zahvaljujem na razumevanju,
Jovana LG Bogoslovov
Za poruke iz Srbije:
Pošaljite JOVANA napravite razmak, upišite datum, mesto i vreme rodjenja, konkretno pitanje i pošaljite na 1298.
Cena poruke je: MTS - 183,60 din, Telenor 183,60 din, VIP 183,48 din (porezi su uključeni u cenu).
Slanjem poruke na 1298, korisnik jednom nedeljno dobija astrološku prognozu (po ceni od 120 dinara za sve tri mreže, porezi su uključeni u cenu). Ukoliko korisnik ne želi da dobija nedeljnu astrološku prognozu može se odjaviti slanjem teksta STOP na broj 1298. Cena odjave je Telenor 3,6 din, VIP 3,48 din, MTS 15,60 din sa porezom.


Za poruke iz Makedonije :
Pošaljite JOVANA napravite razmak, upišite datum, mesto i vreme rodjenja, konkretno pitanje i pošaljite na
141999
Cena poruke 106,2 MKD sa pdv-om.


Za poruke iz Hrvatske :
Pošaljite JOVANA napravite razmak, upišite datum, mesto i vreme rodjenja, konkretno pitanje i pošaljite na
888999
Cena poruke je 12 KN sa pdv-om

 

Za poruke iz Bosne :
Pošaljite JOVANA napravite razmak, upišite datum, mesto i vreme rodjenja, konkretno pitanje i pošaljite na
091810109

Cena poruke je  2,34 KM sa pdv-om

 

Za poruke iz Crne Gore:
Pošaljite JOVANA napravite razmak, upišite datum, mesto i vreme rodjenja, konkretno pitanje i pošaljite na 
14564
Cena poruke je 1,50 EUR

Sinastrija - uporedni horoskopi

piše: Jovana Lučić Gajić, tekst objavljen u Astrologos časopisu, maj 2013.godine

Jupiter partnera na vašoj Veneri nikada nećete zaboraviti. Taj neopisiv osećaj lakoće, euforije i širenja emocija i sreće čim se druga strana nadje u vašoj blizini.  Saturn je “stari lisac” koga se treba kloniti! Učitelj, svakako, al ii onaj koji će dati lekcije koje nam možda i nisu uvek potrebne. Ovo je bar lako. Pogledajte gde vam je Venera i izbegavajte generaciju koja ima Saturna u znaku u kome se nalazi vaša Venera.... pročitaj tekst