• Mesečni horoskop za jun 2018.godine

  piše: Jovana Lučić Gajić, tekst objavljen juna 2018.godine
  sponzor rubrike: www.astrousluge.com 
  e-mail: jovanalg@yahoo.com, skype: joanna.lucic.gajic; viber/mob: +381 61 195-0953
  OVAN:
  POSAO:  Gotovo do kraja treće nedelje juna, tranzitno Sunce će boraviti u vašem trećem znaku od sunca i svakodnevnicog kretanja, pomeranja kao I ugovora (pisani) o kontakata, pa će i ovaj period, koliko god ostali segmenta života bili teški, obeležiti vidno napredovanje na poslovnom planu bar u smeru ideja ili razgovora za dalje. Mnogi Ovnovi koji čekaju potpisivanje novog ugovora ili produžetak starog, će imati čemu da se raduju. Na žalost, tranzitna Venera, sve do 13.juna unosi teret u sferi finansija i pojačava troškove u kući ili kroz članove porodice, čak i one na koje smo zaboravili. Pa koliko god radili i imali podršku nadredjenih, finansijski kolaps vam ne gine. Bar u prvih desetak dana juna.
  Nakon toga dolazi odlično vreme za posao i finansije će se lakše zadržavati.
  Ipak, nakon 27. Juna obratite pažnju na neminovne sukobe sa kolegama ili saradnicima. Izbegavajte konfliktne situacije sa osobama koje smatrate prijateljima u poslu,  i trudite se da ne reagujete ishitreno baš zbog svake „sitnice“.
  LJUBAV:  Ako u prvih petnaestak dana juna ne budete „žrtva“ dezinformacije ili obmane od strane postojećeg partnera, do kraja leta možete biti mirni. Mnoge stvari se sada, mogu slučajno vratiti u prvi plan, mnoga nezadovoljstva ponovo definisati, a pojava suparničke strane (bar sve ostalo i na vašoj sumnji) razdražiti odnos koji u zadnjih mesec dana, nije ni malo prijatan. Dobro razmislite kako reagujete, jer od vaše reakcije u prvoj polovini meseca, može zavisiti budućnost veze.
  Ukoliko ste usamljeni, pojava osobe iz prošlosti može poremetiti svakodnevnicu. Naravno, na najpozitivniji način. Ipak, čovek koji se vraća u vaš život lako može biti i zauzet, pa pričekajte jul kako bi realizovali susret.
  ZDRAVLJE:  Prolazna upala urinarnog trakta.

  BIK:
  Posao: sada je pravo vreme da uradite nešto kreativno, spojite lepo i korisno. Ukoliko imate neki hobi ili dopunsko interesovanje, eto šanse da se zarade pare posle 20.juna. Vodite računa na troškove. Koliko god da zaradjujete, zatrčavanje i kupovina sredinom meseca, vas mogu ostaviti bez novca. Kako god, vi ste osoba, koja ne voli da štedi ni na sebi, a ni na onima koje voli. Ali, sada je vreme da se polako troškovi svode na neophodno (ne kažem jeftino). Ukoliko niste do sada, razmišljanje o ulaganju u privatni posao kreće. Bavljenje domom i pokušaj prodaje nekretnina je aktuelano.
  Ljubav:Neko je "poludeo" za vama. Samo još da sme da kaže. Osoba sa puta ili neko koga poznajete preko prijatelja, sada razmišlja o vama. Ukoliko ste zauzeti, prethodnog meseca ste bili u trpnoj fazi ili fazi rušenja odnosa. Sada je vreme da se stvari menjaju, naročito od zadnje nedelje juna. Proverite dobro partnerove finansije, moguće je da nešto od vas krije. Tranzitni Mars, iz vašeg desetog polja, posle 27.juna menja pravac kretanja, pa će zapaliti vatru u segmentu pozicije ali I emocija, te nakon dugo vremena, eto šanse za realizaciju odnosa ili konačne odluke ukoliko ste u dužoj vezi. 
  Zdravlje: Redukcija hrane, dijeta ili jednostavno potreba da se uvede novi režim u ishrani je obavezan.

  BLIZANCI:
  Posao: U vama već neko vreme tinja želja za promenom. Od 17.juna kreće period kada ćete podvući crtu i rešiti da dovedete stvari u red. Iznenadićete i svoje najbliže odlučnošću i novim idejama. Ako ste nezaposleni od tog perioda možete naći novi posao. Finansijska situacija je nestabilna, ali vas tokom ovog meseca očekuje više manjih dobitaka. Sredina meseca nije povoljna za putovanja, kao ni za saradnju sa strancima. Neko u koga imate poverenja iz poslovnog okruženja vam okreće ledja, budite oprezni.
  Ljubav: Ako ste slobodni, sredinom meseca nova ljubav će vam zalupati na vrata svom svojom silinom. Mladolika osoba koju ste upoznali preko posla će vam otvoreno izraziti ljubav koja će zbog okolnosti morati za početak da bude tajna. Ako ste zauzeti, partnerova sumnjičavost i ljubomora će vam praviti probleme. Razmislite da li ste zapravo i želeli da vidite tu reakciju. Pokušajte tokom meseca da razgovarate, ali i da uvedete novine u vaš odnos, koji je upao u kolotečinu, a vaša želja za promenom vas odvlači u flert, koji nije ni malo bezazlen. Oboje ste rastrzani poslovnim i svakodnevnim obavezama, pa ste vaš odnos stavili u drugi plan.
  Zdravlje: Problemi sa reproduktivnim organima.

  RAK:
  Posao: tokom juna, posla će svakako biti preko glave, biće i novca, samo kako novac dodje tako će i odlaziti. Otvaranje prema javnosti i olakšana komunikacija sa saradnicima ili nadredjenima će u prvoj polovini meseca "pogurati" stvari koje su kaskale prethodnih meseci. Ukoliko se bavite trgovinom, uslugama ili radite na organizaciji, ovo će svavako biti odličan period. Od 10.juna obratite pažnju na ugovore i dogovore vezane za posao. Nepredvidjeni troškovi i čekanje na realizaciju posla je izvesno. Krajem meseca, polako se vraćate u poslovnu kolotečinu. Izbegavajte ulaganja i vanredne troškove vezane za kuću ili posao. 
  Ljubav: tranzitna Venera u vašem znaku, će doneti pravo osveženje svima koji su usamljeni. Emocionalno zadovoljstvo se, tokom ovog meseca, doseže sitnim stvarima (privatne zabave, druženja) ali i ozbiljnom šansom da se ostvari ljubavna veza kakvu odavno priželjkujete, ukoliko ste usamljeni. Vaša dečija otvorenost, pa i brzopletost, može uzrokovati nevolje ukoliko ste već u nekom obliku zajedništva a pokušate da koketirate sa drugom osobom. Vraćanje na osobu koju odavno znate, a čak vam je bila i antipatična neko vreme je moguće.
  Zdravlje: prolazni problemi sa urogenitalnim traktom ili disanjem. 

  LAV:
  Posao: Trudite se da držite stvari pod kontrolom, ali neplanirane okolnosti na poslu vas izbacuju iz ritma. Očekuje vas buran poslovni mesec. Teško ćete balansirati izmedju poslovnih i privatnih obaveza. Preterano oslanjanje na bliske saradnike vam pravi problem, nećete moći da računate čak ni na podršku prijatelja. Ubrzani tempo će vam praviti paniku i strah da li ćete u roku moći da sve završite. Stabilizacija i razrešenje problema u koje ste upali ne svojom krivicom kreće tek od kraja meseca. Prestanite da razmišljate o propuštenim prilikama i gledajte napred.
  Ljubav: Emotivna situacija će do kraja meseca biti neizvesna. Ako ste zauzeti, bićete razapeti izmedju želje da sačuvate odnos i nedostatka poverenja koji prožima isti. Krajem meseca obostrana nervoza može napraviti veliku svadju koja može da dovede i do prekida veze. Sačuvajte prisebnost, saslušajte svoj unutrašnji glas i intuiciju. Ako ste slobodni, obnavljate komunikaciju sa nekim koga niste preboleli, stare emocije još uvek prave problem, a vi želite da dokažete nekome šta je izgubio.
  Zdravlje: Umor i iscrpljenost.

  DEVICA:
  POSAO: prihvatili ste stvarnost takvu kakva je i sad mirnije “gurate” u svakodnevnici. Organizovani ste kao obično, i povremeno zastanete, pa jednu istu operativnu radnju, million puta ponovite. No, stvari idu nekim uobičajenim tokom. Od 26.juna radili/neradili spremajte se za uragan na poslovnom planu i velike promene. Mnoge Device koje su na poziciji, u ovom trenutku mogu čak imati i jako neprijatna iznenadjenja. Device koje čekaju penziju, mogu se spremiti za olakšanje i konačnu realizaciju.
  Ukoliko pokušavate da prodate neku nepokretnost očekujte pomoć prijatelja i konačnu prodaju (istinu za volju, po nizoj ceni) do polovine jeseni.
  LJUBAV: Imate osećaj da ste izneverili voljenu osobu (makar i bivšu) time što počinje da vam se dopada neko ko ni po čemu ne odgovara onom što vi tražite. Boravak Venere u dvanaestom znaku od vašeg sunca od 14.juna  otvora mogućnosti, koje će tek krajem meseca biti realizovane u tajnosti. Pa ukoliko ste usamljeni, spremajte se za veliko “finale” i ni ne pomišljajte da pobegnete. Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, daleko mirnije prihvatate partnerove probleme, nego što je to bio slučaj u prethodnom period, ali spremate mu I “zaveru” pa makar finansijsku.
  ZDRAVLJE:  Hronični problem sa varenjem.

  VAGA:
  Posao: Koliko god da pazite novac kao da vam prolazi kroz prste. Nemojte padati u očaj, od kraja meseca finansije posle dužeg vremena će krenuti da se stabilizuju. Dobre poslovne prilike treba uhvatiti, pojavljuje vam se mogućnost za dodatni izvor zarade koji svakako treba da iskoristite. Vaši nadredjeni će pratiti koliko ste posvećeni poslu, pa je dobar trenutak da se dokažete i zadobijete poverenje. Ispratite ideje koje će imati neko od vaših bliskih saradnika, popraviće vam se komunikacija i odnosi sa kolegama, a to će svakako poboljšati sveukupnu produktivnost.
  Ljubav: Emotivna nesigurnost i melanholija prolaze već od sredine meseca. Bićete otvoreniji za komunikaciju, ali i nova poznanstva. Ako ste slobodni, privlači vas zabranjeno voće. Neko se ozbiljno nameračio da vas uvuče u svoju mrežu i osvoji, ali vaša opreznost je u ovom trenutku više nego poželjna. I ako u vama može da se pojavi želja za avanturom, pokušajte da ipak ostanete nogama čvrsto na zemlji. Ako ste zauzeti, nesporazum izmedju vas i partnera će poljuljati poverenje koje imate. Zbunjuje vas partnerovo ponašanje i zatvorenost, ako tražite dlaku u jajetu sasvim sigurno ćete je naći. Pokušajte da ne provocirate besciljne sukobe koji mogu samo da vas udalje jedno od drugog.
  Zdravlje: Prekontrolišite pritisak i više se krećite.

  ŠKORPIJA:
  Posao: tranzitni Mars, vaš vladar, tokom meseca, u promeni smera kretanja, ukazuje na mogućnost da iskusite dodatnu finansijsko opterećenje kroz pravna pitanja, ili će vam se pružiti prilika da zaradite više para kroz saradnju sa komšijama ili preko nekog člana porodice. Mars će još jednom zatvoriti kvadrat sa tranzitnim Jupiterom koji je u vašem znaku, pa će zakonska pitanja zahtevati pažnju. Sredinom meseca su moguća vraćanja na konfliktne situacije sa saradnicima i iznenadjujuća podrška nadredjenih. Finansijska opterećenja su moguća, a osećaj "stezanja kaiša" je naglašen.
  Ljubav: tranzit Venere kroz vaše deveto polje, do polovine meseca, dovodi emotivni plan u centar pažnje. ukoliko se nalazite u ozbiljnijoj vezi. Ovaj period bi mogao da donese pomalo ishitrenu reakciju sa vaše strane, i "napad" ljubomore sa strane partnera krajem meseca kada se tranzitna Venera preseli u znak Lava. Slobodni mogu sredinom meseca upoznati interesantnu osobu posredstvom prijatelja i započeti intenzivnu komunikaciju sa istom. Ne ubrzavajte razvoj odnosa. Budite strpljiviji. 
  Zdravlje: prolazne glavobolje i oscilacije u krvnom pritisku.

  STRELAC:
  Posao: ekstremni prohtevi okoline u odnosu na vaše finansije rastu. Velike zamisli i pokušaj da se rasčiste odnosi vezani za nekretnine ili veća finansijka ulaganja dolaze na red. Iako ćete, punim gasom, početkom meseca želeti da ostvarite mnoge ciljeve, od treće nedelje juna, videćete da neće ići baš lako. Ukoliko vam neko duguje novac, iskoristite drugu nedelju za vraćanje starih dugova. Ugovori, rešenja ili promene na poslu, mogu se ostvariti krajem meseca na vašu dobit. Povratak elana i posla kreće posle leta.
  Ljubav: interesovanje nekog prijatelja ili osobe iz prošlosti za vas, vam vraća osmeh na lice. U dilemi ste šta dalje sa postojećim partnerom, koji počinje da predstavlja teret. Potrebu za koketiranjem nadomestiće sjajan provod sa prijateljima. Krajem meseca, moguće je interesovanje stranca za vas. 
  Zdravlje: bavljenje sportom ili kraći odlazak na put za vikend bi popravio nemiran san i osetljive krvne sudove. 

  JARAC:
  Posao: Ako ste nezaposleni nemojte propustiti priliku krajem meseca, od vas će se tražiti brz odgovor, pa se potrudite da odreagujete na vreme. Ako imate stalni posao, moraćete da se potrudite i da ga zadržite, ako to i želite. Vaše strpljenje je na izmaku snage, pored svega sustižu vas i nedovršene obaveze koje samo još pogoršavaju situaciju. Isplivaće razne intrige koje se već neko vreme pletu oko vas, koje će uticati i na vaš odnos sa nadredjenima. Vaša snalažljivost u kriznim situacijama sada može da dodje do izražaja, pažljivo osmislite svaki vaš korak. Do kraja meseca ćete uspeti da izadjete iz začaranog kruga.
  Ljubav: Početak meseca će vam delovati kao da ste u epizodi Skrivene kamere. Iznenadiće vas postupci osobe do koje vam je stalo, medjutim koliko god delovalo sve čudno, od 12.juna situacija će krenuti da se stabilizuje, da bi kraj meseca doneo I stresne rasprave sa magućim razlazima. Ako ste slobodni, mogu se roditi emocije sa osobom sa kojom ste u poslovnom kontaktu. Ako ste zauzeti, partnerove nepredvidive reakcije će vas nervirati i praviti haos u odnosu, posebno što će mnoge stvari biti preuveličane. Ako zadržite hladnu glavu prevazilazite krizu, u suprotnom može doći do kratkog prekida.
  Zdravlje: Manji problemi sa bešikom.

  VODOLIJA:
  Posao: Potreba za pomaganjem drugima, kao i razumevanje za probleme saradnika, biće opet aktuelno čitav mesec. Mnogi nenaplaćeni računi ali i troškovi dolaze u prvoj polovini meseca. Izbegavajte pozajmice, ali insistirajte i na svom novcu. Ukoliko ste dužni na bilo koji način, do 24.juna ćete plaćati stare račune. Pokušate li da uštedite na bilo čemu, platićete mnogo više sredinom meseca. Sredinu meseca će obeležiti duplirani troškovi oko iste stvari. Ipak, jun nudi šanse za popravljanje posla i konačno "disanje" na finansijskom planu od kraja meseca. 
  Ljubav: Zauzete Vodolije mogu se potpuno zbuniti sredinom meseca, jer će najednom postati predmet interesovanja drugom polu. Prolazni stresovi sa postojećim partnerom, mogu vas baciti u situaciju da razmišljate i o nekoj drugoj osobi. Naravno, fizički udaljenoj osobi. Ukoliko ste usamljeni, primate komplimente i pokušavate da obnovite komunikaciju sa nekim iz prošlosti. 
  Zdravlje: Veću pažnju posvetite ishrani i izbegavajte unošenje otrovnih materija poput nikotina, alkohola ili prekomerno konzumiranje kafe.

  RIBE:
  Posao: početak meseca nagoveštava udarce sa svih strana, koje vi uspevate da izbegnete. Ako se malo povučete i distancirate od silnih reči koje dolaze do vas, shvatićete da pola od toga nema veze sa realnom situacijom. Ne popuštate pod pritiskom koji vam se nameće. Vaša intuicija govori da neko sa kim saradjujete želi da vam nešto sakrije, ovaj put ne grešite. Posebno ako osećate da vas neko požuruje u vezi odluka koje treba da donesete, obavezno zastanite i dobro izanalizirajte svoje naredne korake. Finasijski problemi u kojima se nalazite se rešavaju od kraja meseca.
  Ljubav: Sve posmatrate preuveličano kao da gledate kroz lupu. Koliko god da se trudite ne polazi vam za rukom da budete realni. Pored svega se osećate povredjeno, medjutim razmislite da niste neke stvari pogrešno protumačili. Ako ste u vezi, partner će biti spreman da objasni sve što vas je mučilo, medjutim vas i dalje razdire nesigurnost. Ako ste slobodni, do polovine meseca nećete biti zainteresovani za emotivno vezivanje. Od 19.juna mladja osoba će zadobiti vašu pažnju, prijaće vam komunikacija koja će vam uliti poverenje, a zabaviće vas i svojim smislom za humor.
  Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu. 
Ovaj tekst je do sada pročitalo :

Call Centar Jovane Lučić Gajić

Usluge provajdinga telefonskog i SMS savetovanja Call Centra Jovane Lučić Gajić, obezbeđuje OneClick Solutions d.o.o.
Usluge se mogu koristiti samo pozivanjem telefonskih brojeva ili slanjem SMS poruke na komunicirane brojeve sa dodatnom vrednošću za te svrhe. 
Usluge mogu koristiti samo osobe starije od 18 godina.
Pozivanjem brojeva telefona, odnosno slanjem SMS poruke na komunicirane brojeve za Usluge slažete se sa ovim uslovima. 
Korisnik nakom upućivanja SMS poruke na komunicirani broj sa dodatnom vrednošću, pristaje da bude tarifiran u iznosi koji se jasno komunicira uz uputstvo za SMS korišćenje usluge.
Nakon upućivanja SMS poruke Pružaocu usluge, korisnik će dobiti odgovor na svoj upit u razumnom roku. 
Strogo je zabranjeno u SMS porukama koje se upućuju Pružaocu usluge koristiti termine koji se odnose na vređanje po rasnoj, nacionalnoj, verskoj i drugim osnovama.

Zahvaljujem na razumevanju,
Jovana Lučić Gajić 
Za poruke iz Srbije:
Pošaljite JOVANA napravite razmak, upišite datum, mesto i vreme rodjenja, konkretno pitanje i pošaljite na 1298.
Cena poruke je: MTS - 183,60 din, Telenor 183,60 din, VIP 183,48 din (porezi su uključeni u cenu).
Slanjem poruke na 1298, korisnik jednom nedeljno dobija astrološku prognozu (po ceni od 120 dinara za sve tri mreže, porezi su uključeni u cenu). Ukoliko korisnik ne želi da dobija nedeljnu astrološku prognozu može se odjaviti slanjem teksta STOP na broj 1298. Cena odjave je Telenor 3,6 din, VIP 3,48 din, MTS 15,60 din sa porezom.


Za poruke iz Makedonije :
Pošaljite JOVANA napravite razmak, upišite datum, mesto i vreme rodjenja, konkretno pitanje i pošaljite na
141999
Cena poruke 106,2 MKD sa pdv-om.


Za poruke iz Hrvatske :
Pošaljite JOVANA napravite razmak, upišite datum, mesto i vreme rodjenja, konkretno pitanje i pošaljite na
888999
Cena poruke je 12 KN sa pdv-om

 

Za poruke iz Bosne :
Pošaljite JOVANA napravite razmak, upišite datum, mesto i vreme rodjenja, konkretno pitanje i pošaljite na
091810109

Cena poruke je  2,34 KM sa pdv-om

 

Za poruke iz Crne Gore:
Pošaljite JOVANA napravite razmak, upišite datum, mesto i vreme rodjenja, konkretno pitanje i pošaljite na 
14564
Cena poruke je 1,50 EUR

Sinastrija - uporedni horoskopi

piše: Jovana Lučić Gajić, tekst objavljen u Astrologos časopisu, maj 2013.godine

Jupiter partnera na vašoj Veneri nikada nećete zaboraviti. Taj neopisiv osećaj lakoće, euforije i širenja emocija i sreće čim se druga strana nadje u vašoj blizini.  Saturn je “stari lisac” koga se treba kloniti! Učitelj, svakako, al ii onaj koji će dati lekcije koje nam možda i nisu uvek potrebne. Ovo je bar lako. Pogledajte gde vam je Venera i izbegavajte generaciju koja ima Saturna u znaku u kome se nalazi vaša Venera.... pročitaj tekst