Dobrodošli na zvaničnu stranicu astrologa Jovane Lučić Gajić
e-mail: jovanalg@yahoo.com, skype: joanna.lucic.gajic, viber/mob: +381 61 1950953

Mesečni horoskop za avgust 2017.godine
piše: Jovana Lučić Gajić, tekst objavljen avgusta 2017.

ovaj tekst je do sada pročitalo... hvala na poverenju


Ovan: 
Posao: trenutno najmanje razmišljate o poslu. Povukli ste se I za sada samo odmarate. Dali ste sebi rok do kraja avgusta da smislite šta ćete I kako dalje. Ukoliko ste zauzeti, nervira vas pasivnost partnera, ali sada poo vim temperaturama I nemate snage da se ubedjujete. Od 25.avgusta dolazi nenadana vest od ženske osobe koju poznajete preko prijatelja koja će značajno uticati na vas poslovni plan od jeseni.
Ljubav: povukli ste se I više uživate sa prijateljima I porodicom nego što vam neko konkretno privlači pažnju. Ovnovi u zrelijim godinama verovatno planiraju potomstvo I konačno su izbalansirali odnose sa postojećim partnerom. Oni slobodni, su još uvek ljuti na nekoj iz prošlosti I čekaju sam kraj meseca (posle 27.) kada će ljubav postati visoki prioritet u njihovom životu.
Zdravlje: prolazni problem sa ledjima I kičmom.


Bik: 
Posao: ukoliko se bavite nekom vrstom trgovine ili radite sa novcem tokom avgusta budite baš baš na oprezu. Sredinom meseca tranzitni Merkur menja pravac kretanja iz direktnog u retrogradni hod, a kao vladar vašeg polja novca može doneti seriju grešaka I previda na poslovnom planu, koji bi baš mogli da vas izvedu iz takta. Trudite se da ne kupujete ništa što baš baš nije hitno sad, jer se lako može desiti da tokom meseca uletite u ozbiljan minus.
Ljubav: vi ste već neko vreme nezadovoljni sopstvenim ljubavnim životom, ali mudro ćutite dok vam ne prekipi. Zadnjih par nedelja sumnjate u lojalnost partnera I nije da ste ljubomorni, ali vas nervira kada druga strana misli da ništa ne vidite. Slobodni Bikovi su u kontaktu sa mlađom osobom sa puta i to „kuckanje im baš prija“.
Zdravlje: pripazite na grlo I stomačne tegobe.


Blizanci:
 
Posao: imate osećaj da vam već neko vreme sve izmiče za sekund. Tokom avgusta osećate da vam je posao najmanje važan I razmišljate više o prvatnim stvarima. Osoba na poziciji, muškarac iz prošlosti, sada može pomoći značajno oko novca ili neke vrste brze zarade.
Ljubav: privlači vas mladja osoba koju srećete preko posla, pa pripazite da vas ne otkrije postojeći partner ili osoba s kojom ste već neko vreme u “kombinaciji”. Sredinom meseca možete čak I biti u dilemi sta ćete dalje. Stariji pripadnici ovog znaka se bave porodicom I nekim problemom vezanim za decu.
Zdravlje: respiratorne smetnje I prolazne alergije.

Rak:
 
Posao:  opterećuju vas stari porodični dugovi Ili računi I čini vam se da čitavog avgusta nešto plaćate. Imate odlične ponude za posao (naročito ukoliko se bavite nekom vrstom umetnosti ili ste aktivni u javnom životu), ali budite na oprezu, jer neko može da vas postavi kao paravan, kako bi sebe zaštitio. Polovinom avgusta se možete neplanirano sresti sa osobom iz prošlosti koja je u vašem životu “zakuvala” stvari na poslovnom planu, ali to je koliko god da strepite, samo šansa da “ispeglate odnose”. Pripazite na novac I ne pozajmljujte nikom.
Ljubav:  do 25.avgusta  ćete biti u dilemi oko bar dve osobe I sada je šansa da delujete. Mladja osoba koja se pojavljuje u vašem životu preko rodjaka ili komšija je jako zainteresovana za vas. S druge strane, muškarac iz prošlosti vas baš može razočarati krajem meseca, pa ne gubite vreme.
Zdravlje: stomačne tegobe. 

Lav: 
Posao: pred vama je jako važan mesec kada je posao u pitanju. Ovo može biti I najava za jako važan razgovor koji bi vam bukvalno promenio život od jeseni, pa iskoristite ga.Muškarac, stranac, ili osoba koja dolazi sa puta može biti važna za poslovnu ponudu, koju bi bili ludi da sada odbijete. O čemu god da pregovarate, sačekajte 08.septembar pa ćete videti kako stvari idu u vašu korist.
Ljubav: mnogi usamljeni Lavovi baš ovog meseca završavaju sa svojih “tri godina samovanja”. Kako god prethodne godine bile mučne I koliko god se pitali “šta nije uredu” sa vašom okolinom, od 26.avusta ulazite u veoma važan ciklus na ljubavnom planu, pa spremite se za pojavu mladje osobe u vašem životu. Zauzeti Lavovi, će krajem meseca razrešiti sve nedoumice sa partnerom I srušiti zid ćutanja I netrpeljivosti koji je podignut na proleće. Oni koji razmišljaju o bebu, mogli bi krajem meseca imati važan start.
Zdravlje: bolovi u kičmi.

Devica:
 
Posao: puni ste planova I sad kad ste se razočarali u sve I svakog, evo prilike krajem meseca da preko prijatelja koje zaista malo znate, udjete u posao vezan za putovanja ili strance.
Zaposlene Device se I dalje bave partnerovim poslom, pa u brzini mogu napraviti problem na svom. Ukoliko ste zaposleni, zadnjih meseci vam problem pravi “bivši prijatelj” koji je ostvario neku vrstu pozicije. Ne brinite, njegovo vreme je odbrojano.
Ljubav: slobodne Device se ovih dana lome oko osobe sa kojom ne znaju da li su u prijateljstvu ili u “šemi”. Zauzeta osoba iz prošlosti se javlja I plašim se da ćete tu osobu izabrati krajem meseca. Šteta, trošite vreme na nekog ko se nikada neće razvesti ili izaći iz veze. Zauzete Device su poboljšale odnos sa partnerom, ali su obozuete poslom istog.
Zdravlje: stomačne tegobe.

Vaga:
 
Posao: konačno vaših pet minuta dolazi! Već neko vreme ženska osoba koju ne poznajete dovoljno priča sa vama o novom poslu, ali vi ste nepoverljivi. Verovali ili ne, do 26.avgusta sigurno imate novi list vezan za posao koji vam život može izvrnuti naglavačke, u pozitivnom smislu. Šta god da ste pre šest godina planirali, I digli ruke od istog, vratiće se od jeseni na “razmatranje”. Pa srećno.
Ljubav: u dilemi ste šta dalje na emotivnom planu. Slobodne Vage posle 23.08. imaju veoma važan susret sa osobom koja je na poziciji I jako je zainteresovana za njih, a znaju je iz prošlosti preko prijatelja. Znam, digli ste ruke od ljubavnog života? Aha, pričaćemo mi krajem septembra kad me “pojurite” za uporedne karte I seriju veridbi.
Zdravlje: urinarne infekcije.

Škorpija
Posao: opsednuti ste poslom I dovodite u red ljude oko vas. Naizgled jako smireni, lako ćete planuti posle 22.avgusta I velika većina Škorpija će iz korena menjati svoj poslovni ambijent. Neki će se odlučiti za privatni posao sa osobama koje znaju preko partnera, neki će poželeti da promene poslodavcsa. Samo polako, I ne secite preko noći.
Ljubav: ni sami više ne znate šta kome pričate I s kim se šta dogovarate. Mladje pripadnice ovog znaka su postavile liniju preko koje neće preći, sa osobom koju sreću preko posla. I upravo ta osoba misli da ste potpuno nezainteresovani, a vi je merkate iz prikrajka. Stariji pripadnici ovog znaka, pokušavaju da organizuju susret sa nekom osobom iz prošlosti, ali da se “prava namera još ne zna” ni njima ni onom drugom.
Zdravlje: pripazite na ishranu.


Strelac:
 
Posao: još malo I konačno se rešavate starih nagomilanih troškova. Posao ide polako, doduše sada duplo radite za istu platu, ali se vi bar nikad ne žalite. Ono što vas muči je teret koji ste poneli na svoja ledja vezhan za nekog člana porodice. Finansijski teret koga ne možete da se rešite. Ukoliko planirate prodaju ili kupovinu nove nekretnine, sačekajte kraj septembra. Ne žurite sad.
Ljubav: ukoliko ste u nekoj vrsti veze, ili još pokušavate da “prebolite ujed za srce” koji vam je napravio aktuelni partner, spremite se da mnoge stvari menjate krajem meseca. Potpuno nova osoba dolazi u vaš život. Osoba koja je na neki način vezana za zakon ili sudstvo. Pa eto I šanse za novi start.
Zdravlje: čuvajte zglobove..

Jarac:
 
Posao: posao stoji već duže vreme I konačno dolazi trenutak da priznate I sebi I ostalima da je vreme da se nešto značajno menja. Ukoliko ste privatnik, ili stavite “ključ u bravu” ili menjajte delatnost. Ovako dalje ne možete. Ukoliko ste stariji predstavnik ovog znaka, ne pamtite gore finansijsko vreme. Budite strpljivi još malo, pa od jeseni stiže finansijska pomoć.
Ljubav: neko je pokušao da vas upozna sa interesantnom osobom iz neke vrste grupe, ali vi ste se ućutali kao I obično I namračili.  Razmišljate o mladjoj osobi koja nije u vašem okruženju, ćutite I “terate dalje”. Kraj meseca će doneti novo poznanstvo, nemojte sad da se povlačite.
Zdravlje: ukočenost I problem sa vratom.

Vodolija:
 
Posao:  iskreno mrzi vas I da mislite a kamo li da idete na posao. Posao kao posao vam ne smeta, ali nemate više strpljenja za kojekakve osobe koje srećete na poslu. Pripazite, naročito ako ste od skoro zaposleni, da greška drugih ne donese vama prekid ugovora, posla posle 22.avgusta.
Ljubav: muvaju vas sa svih strana ljudi, oni koje srećete kroz posao, u prolazu I sl. No, vama su svi do jednog dosadni. Muči vas osoba sa razlikom u godinama, koja NEĆE da se javi, čak I kada pošaljete šaljivu poruku. Slobodne vodolije od kraja meseca čeka promena, pa možda I nagli zaokret I “gubitak slobode”. Starije Vodolije uvek, pa I sad u avgustu, “upropaste šansu” za vezu, pretvarajuću udvaranje druge strane u prijateljstvo.
Zdravlje: nesanica

Ribe: 
Posao: premoreni ste od neizvesnosti zadnjih dve godine I ni sami ne znate kako sastavljate kraj sa krajem. Dodatni troškovi na nekog člana familije su vam u avgustu u prvom planu, pa koliko god da imate, biće teško. Zaposlene Ribe, imaju osećaj da su “tračare” koje rade s njima ozbiljno ugrozile njihovu poziciju. Dobro razmislite šta je od toga istina. Ukoliko ste nezaposleni, imate šansu posle 26.avgusta da pronadjete neki kreativan posao, pa što da ne.
Ljubav: partner vam nešto iz najbolje namere radi iza ledja, I kada isto otkrijete krajem meseca stvarno možete biti ljuti. Slobodne Ribe očekuje glas od zauzete osobe koja je vezana za sport ili medicine krajem meseca. Razmislite šta radite sebi, I ako hoćete da slušate, ne javljajte se na poziv.
Zdravlje: hronični umor I dehidriranost.

© Jovana Lucic Gajic. All rights reserved by the author.
It is forbidden to photocopy, scan, print, publish articles in whole or in part, without prior written consent of the author.
| Copyright law firm representing DJordje Ciric. | Photo: Sanya Krstevska